Δεν θα πληρωθεί ο ανάδοχος αν δεν παραδώσει σωστές εργασίες ασφαλτόστρωσης στην περιοχή του Αγ. Δημητρίου, βάσει δηλώσεων του νέου προέδρου της ΔΕΥΑ Σύρου

Απαιτείται ορθή αποκατάσταση

  • Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου, 2019 - 06:14

Αυξημένα αντανακλαστικά οφείλουν να έχουν τόσο οι πεζοί, όσο και οι οδηγοί δικύκλων που διέρχονται από τον δρόμο του Αγίου Δημητρίου, αφού δεν έχει ολοκληρωθεί η τελική ασφαλτόστρωση μέχρι σήμερα και ως εκ τούτου, διαπιστώνεται κίνδυνος πρόκλησης σοβαρών ατυχημάτων.

Η σημερινή εικόνα του οδοστρώματος και κυρίως τις βραδινές ώρες, δεν είναι εύκολο να γίνει άμεσα αντιληπτή από τους οδηγούς και τους πεζούς, με αποτέλεσμα η ανησυχία να παραμένει στο προσκήνιο μέχρι την υλοποίηση των τελικών αποκαταστάσεων.

Το θέμα της σημερινής εικόνας του συγκεκριμένου δρόμου λόγω της ανάπτυξης έργου της ΔΕΥΑ Σύρου (σύνδεση αφαλάτωσης της Ερμούπολης με τη δεξαμενή της θέσης Μπαρούμη) ήρθε στη δημοσιότητα κατόπιν παρεμβάσεων δημοτικών συμβούλων στη πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με τον νέο πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης, Ανδρέα Γιαλόγλου να απαντά τα εξής: “Αμέσως μόλις ανέλαβα έφυγε εντολή από τη ΔΕΥΑΣ προς τον ανάδοχο για αποκατάσταση, όπως επίσης δεν πρόκειται να πληρωθεί αν δεν γίνει η αποκατάσταση. Το παρακολουθούμε και θεωρώ είναι σημαντικό το ζήτημα. Το επόμενο διάστημα θα το αποκαταστήσει, όπως αποκατέστησε και το τοιχίο”. O ίδιος έκλεισε τη δήλωσή του, λέγοντας σε κατηγορηματικό ύφος, πως, “Το παρακολουθούμε το θέμα στενά”.