Σε λειτουργία οι οθόνες στις στάσεις των mini bus και των στεγάστρων αναμονής επιβατών στην Ερμούπολη ενώ συνεχίζει η λειτουργία της ιστοσελίδας portofsyros

Ενεργοποιήθηκε η ηλεκτρονική πληροφόρηση

Πληροφόρηση σχετικά με τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια που συνδέουν τη Σύρο με τον Πειραιά και τα άλλα Κυκλαδονήσια, καθώς επίσης αναφορικά με την καθαριότητα της πόλης και του ιστορικού κέντρου, λαμβάνουν οι πολίτες στο κέντρο της Ερμούπολης, μετά από την ενεργοποίηση των υφιστάμενων οθονών, στο παραλιακό μέτωπο.

Ειδικότερα, ξεκίνησε ο νέος κύκλος λειτουργίας του εξοπλισμού που είναι τοποθετημένος τόσο στα στέγαστρα αναμονής επιβατών στο λιμάνι της Ερμούπολης, όσο και στις στάσεις αναμονής επιβατών της αστικής συγκοινωνίας, στο πλαίσιο της σύμβασης που έχει υπογράψει το Λιμενικό Ταμείο Σύρου, με εταιρεία, για την λειτουργία των οθονών, αλλά και της ιστοσελίδας του.

Οι πληροφορίες που παρέχονται προς τους πολίτες είναι εξαιρετικά χρήσιμες, ενώ το περιεχόμενό τους, δεν αποκλείεται να εμπλουτιστεί ακόμη περισσότερο, αναλόγως του έργου της εταιρείας και των κατευθύνσεων της Διοίκησης του Λιμενικού Ταμείου.

Πάντως, ως σήμερα είναι ευδιάκριτες και πλήρως κατανοητές οι πληροφορίες για την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σύρου, ενώ ακόμη είναι ιδιαίτερα εύστοχη η απόφαση να προβάλλονται μηνύματα για το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία.

Αξίζει να σημειωθεί πως όσον αφορά την ιστοσελίδα του Λιμενικού Ταμείου Σύρου (portofsyros), αυτή έχει εμπλουτιστεί με ειδική αναφορά και για την πορεία και τις εξελίξεις της πανδημίας στη χώρα.