Σε εξέλιξη παρεμβάσεις στον επαρχιακό δρόμο της Αζολίμνου στο πλαίσιο της υλοποίησης του αποχετευτικού

Αυξημένα αντανακλαστικά λόγω εκτέλεσης εργασιών

Ιδιαίτερη προσοχή οφείλουν να επιδεικνύουν οι διερχόμενοι οδηγοί από τον δρόμο της Αζολίμνου και συγκεκριμένα από το τμήμα του που συνδέει την κεντρική επαρχιακή οδό με την παραλία του χωριού, καθώς είναι σε εξέλιξη εργασίες.

Όπως διαπιστώνει ο κάθε αναγνώστης και στο σχετικό φωτογραφικό υλικό που παραθέτει η εφημερίδα, πραγματοποιούνται εκσκαφικές εργασίες σε ένα εκτεταμένο τμήμα του δρόμου, προκειμένου να προωθηθεί η υλοποίηση του αποχετευτικού έργου της περιοχής. Καθημερινά, βρίσκονται στο σημείο εργάτες με οχήματα έργου, ώστε να εκτελούν τον προγραμματισμό τους.

Ωστόσο, αν και κατά τις πρωινές ώρες είναι εμφανή τα ανοικτά σημεία του δρόμου, το βράδυ η ορατότητα μειώνεται καθώς δεν υπάρχει επαρκής φωτισμός.

Ως εκ τούτου, για να αποτραπεί ενδεχόμενο ατύχημα, επιβάλλεται οι οδηγοί να μειώνουν στο ελάχιστο την ταχύτητα με την οποία διέρχονται, όπως επίσης να ακολουθούν πιστά τις προειδοποιητικές σημάνσεις.

Υπενθυμίζεται πως λόγω ανάλογων παρεμβάσεων και στο παραλιακό τμήμα της Αζολίμνου, οι οδηγοί οφείλουν να διατηρούν υψηλά τα αντανακλαστικά τους και σε αυτό το σημείο.