Φύτευση καλλωπιστικών φυτών από τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης

“Πρασίνισε” από φροντίδα η πλατεία Ηρώων

  • Τρίτη, 19 Οκτωβρίου, 2021 - 06:14

Μία ακόμη θετική κίνηση έρχεται να βελτιώσει την εικόνα της πλατείας Ηρώων στην Ερμούπολη της Σύρου, καθώς ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης μερίμνησε χθες για τη φύτευση καλλωπιστικών φυτών σε όλη την έκτασή της.

Η εικόνα που αντίκριζαν μέχρι προσφάτως οι διερχόμενοι οδηγοί και όσοι μετακινούνταν από τον κόμβο της πλατείας Ηρώων, πλέον άλλαξε ριζικά, καθώς η προ καιρού απομάκρυνση των λιγοστών φυτών που υπήρχαν και η τοποθέτηση νέων καλλωπιστικών φυτών, διαμόρφωσε μία νέα “όψη” του κεντρικού σημείου.

Η εν λόγω κίνηση ήρθε σε συνέχεια της φροντίδας που έχει υπάρξει τους προηγούμενους μήνες όπως ενδεικτικά, υπενθυμίζονται οι επισημάνσεις των επιγραφών και του συνόλου των ονομάτων που φέρει η πλατεία στις μαρμάρινες επιφάνειές της, ενώ αυτό που απομένει σαν εκκρεμότητα είναι η βελτίωση των τμημάτων της που δεν έχουν δεχθεί συντηρήσεις μέχρι στιγμής.

Πρόκειται για μία θετική εξέλιξη που έρχεται να αναβαθμίσει αισθητικά το κεντρικό σημείο και για την οποίαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, με ανάρτησή του στα social media, ευχαρίστησε συμπολίτη μας που εθελοντικά είχε την επίβλεψη των εργασιών φύτευσης.