Ξεχασμένος εξοπλισμός των δημοτικών ποδηλάτων μπροστά την πλατεία Μιαούλη, αν και τα ποδήλατα και οι σταθμοί έχουν μετακινηθεί εδώ και μήνες

Απολύτως κατεστραμμένος, αλλά χωρίς απομάκρυνση...

Πλήρως κατεστραμμένος είναι ο εξοπλισμός του συστήματος δημοτικών ποδηλάτων που παραμένει στην Ερμούπολη και στην πλατεία Μιαούλη, αν και το μεγαλύτερος μέρος αυτού έχει απομακρυνθεί με ευθύνη του Δήμου, εδώ και μήνες.

Συγκεκριμένα, δυστυχώς, ξεχασμένος μοιάζει ο εξοπλισμός που αφορά στη βάση του και στο μηχάνημα που δεχόταν τις εντολές από τους χρήστες των ποδηλάτων, καθώς όπως αποδεικνύεται από το φωτογραφικό υλικό, δεν έχουν προφανώς αποσυνδεθεί όλα τα καλώδια, από τα οποία αυτός λάμβανε τροφοδότηση με ρεύμα.

Ωστόσο, πρόκειται για ένα μηχάνημα που φέρει σε όλες τις επιφάνειές του σκουριά και φθορές, ενώ μεταλλικά μέρη του έχουν “διαβρωθεί”. Η διατήρησή του στο συγκεκριμένο σημείο είναι απολύτως περιττή καθώς η γενικότερη εικόνα του, μόνον αισθητική υποβάθμιση έρχεται να προσθέσει στο σημείο, το οποίο πλέον έχει γεμίσει ασφυκτικά με σταθμευμένα δίκυκλα αλλά και οχήματα.

Οι αρμόδιοι οφείλουν να προβούν άμεσα στην απομάκρυνση του ξεχασμένου μηχανήματος.