Συμμετοχή Δήμου Σύρου - Ερμούπολης στην Greek Tourism Expo 2017

  • Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου, 2017 - 15:08

Δυναμικό «παρών» έδωσε ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, Greek Tourism Expo 2017, που διεξήχθη από τις 8 έως τις 10 Δεκεμβρίου 2017, στο σύγχρονο Εκθεσιακό Κέντρο Μetropolitan Expo, υπό την ομπρέλα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η οποία είχε το μεγαλύτερο και κεντρικότερο περίπτερο στην έκθεση, και με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Ένωσης Καταλυμάτων Σύρου. Στόχος της φετινής έκθεσης ήταν η παρουσίαση της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού 12 μηνών, με αστείρευτες δυνατότητες.

Η 4η Greek Tourism αποτέλεσε σημείο συνάντησης ελληνικών τουριστικών φορέων και επιχειρήσεων με εκπροσώπους του Διεθνούς Τουρισμού, συμβάλλοντας στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, η έκθεση υποδέχθηκε περισσότερους από 150 Hosted Buyers από 40 και πλέον χώρες: από Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Λίβανο, Ιράν, Κουβέϊτ, Κατάρ, ενώ πραγματοποιήθηκε σημαντικό άνοιγμα και στις αγορές της Ασίας, καθώς συμμετείχαν Buyers από Ιαπωνία, Κίνα, Ν. Κορέα και Ινδία.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, πλήθος κόσμου παρευρέθηκε για να ενημερωθεί για τουριστικούς προορισμούς και να γνωρίσει τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που αναπτύσσονται στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των επισκεπτών ήταν και αρκετοί διεθνείς tour operators και ταξιδιωτικά γραφεία που θέλησαν να ενημερωθούν για το νησί της Σύρου, με σκοπό την προώθηση του στην διεθνή τουριστική αγορά.

Θερμή ευχαριστία για την πολύτιμη αρωγή και στήριξη της συμμετοχής του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, τόσο στην συγκεκριμένη έκθεση, την 4η Greek Tourism Expo 2017, όσο και στην 33η Διεθνή έκθεση Philoxenia 2017, τα λουκουμοποιεία:

  • Κορρές

  • Κόκκαλης - Κανακάρης