"Επανάσταση" περιποίησης στην Ερμούπολη

  • Τρίτη, 12 Ιουνίου, 2018 - 06:24

Το «μεγάλο μπαμ» στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι της Σύρου έκανε το βράδυ της Κυριακής το νέο Κέντρο Περιποίησης στην Ερμούπολη «AgniRitsa Nails-Make Up», που άνοιξε και επίσημα το σαλόνι του για να γιορτάσει μαζί με τους φίλους του την αρχή της νέας εποχής στον κόσμο της περιποίησης άκρων και της φροντίδας.

«Μετά από 12 επιτυχημένα χρόνια λειτουργίας του Ινστιτούτου, φέτος πήραμε την απόφαση να εξελιχθούμε, να κάνουμε το μεγάλο βήμα και να μεταφερθούμε στην Ερμούπολη», δήλωσε η Αγνή Θαλασσινού, η οποία μαζί με τη με τη μητέρα της Ρίτσα προσφέρουν υπηρεσίες μανικιούρ, πεντικιούρ και μακιγιάζ. Στόχος τους ήταν η δημιουργία ενός φιλόξενου και χαλαρωτικού χώρου, που να αποζημιώνει τις γυναίκες.

Οι πελάτες έχουν επίσης τη δυνατότητα να δοκιμάσουν παράλληλα και τα προϊόντα, τα οποία διατίθενται από το κατάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως, το Ινστιτούτο «AgniRitsa Nails-Make Up» απευθύνεται εξίσου και στο αντρικό κοινό, καθώς υπάρχουν φυτικά προϊόντα για το πρόσωπο και το σώμα, τα οποία μπορούν να δοκιμάσουν και άντρες. «Έχω πολλούς άντρες – πελάτες, που περιποιούνται τα πόδια και τα χέρια τους, καθώς πέρα από τον καλλωπισμό, σημαντικό ρόλο παίζει και η υγιεινή», πρόσθεσε η επιχειρηματίας.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκε και ο αντιπρόσωπος της εταιρείας BOMB Cosmetics, τα προϊόντα της οποίας είναι φυτικά με βάση τα αιθέρια έλαια και χειροποίητα. Οι συσκευασίες τους είναι φτιαγμένες από ανακυκλώσιμα υλικά.