“Αλλού Γυαλού” και “ΟΝΟ concept” βραβεύονται και τιμούν τη Σύρο

  • Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου, 2018 - 19:30

Υψηλές διακρίσεις στα βραβεία Estia Awards 2019 απέσπασαν οι σπουδαίες επιχειρήσεις εστίασης της Σύρου, “Αλλού Γυαλού” και “ONO concept”, με τους ιδιοκτήτες τους (Γιάννη Λιέα και Λίνα Φουρνιστάκη) να αποδεικνύουν για ακόμη μία φορά πως, οι ουσιαστικής ποιότητας και άρτιου ύφους παροχές που προσφέρουν, ξεχωρίζουν και αποτελούν πρότυπο στον χώρο της εστίασης.

Η βράβευση των δύο επιχειρήσεων έγινε στην Αθήνα, προ ημερών και συγκεκριμένα στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργανώθηκε στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη, με τις κυρίες Λίνα και Λέττα Φουρνιστάκη να παραλαμβάνουν τις τιμητικές πλακέτες και τα βραβεία.

Πρόκειται για μία σημαντική αναγνώριση του ποιοτικού έργου που προσφέρουν στον χώρο της γαστρονομίας, με το παράδειγμα των δύο επιχειρήσεων να τιμά ιδιαιτέρως τη Σύρο.

Ειδικότερα, το “Αλλού Γυαλού” απέσπασε το βραβείο Excellent στην κατηγορία Μοντέρνα Κουζίνα και το ONO concept τη διάκριση Outstanding στην κατηγορία Total Experience.

Συνολικά τις βραβεύσεις των Estia Awards μπορείτε να δείτε εδώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως, οι δύο επιχειρήσεις ξεχώρισαν μεταξύ κορυφαίων επιχειρήσεων του χώρου.

 

Ετικέτες: