Επιμελητήριο Κυκλάδων

Συνεργασία Επιμελητηρίου Κυκλάδων με WWF

  • Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου, 2019 - 13:08

Αγαπητοί Συνάδελφοι, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Επιμελητήριο Κυκλάδων συνεργάζεται εδώ και χρόνια με την διεθνή περιβαλλοντική οργάνωση WWF με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος της ευρύτερης περιοχής των Κυκλάδων και ειδικότερα της προστατευόμενης περιοχής της Γυάρου.

Στις 6 Φεβρουαρίου 2019 ξεκίνησε η νέα πρωτοβουλία του δικτύου της WWF, το παγκόσμιο πρόγραμμα “WWF Impact Ventures”, ένα πρόγραμμα που έχει στόχο να βοηθήσει στη δημιουργία βιώσιμων επιχειρησιακών πλάνων που μπορούν να φέρουν θετικό περιβαλλοντικό και οικονομικό αντίκτυπο σε δύο ιδιαίτερα σημαντικές περιοχές φυσικού περιβάλλοντος της Ελλάδας: στο προστατευόμενο Εθνικό Πάρκο Δάσους Δαδιάς-Λευκίμμης-Σουφλίου, και στη θαλάσσια προστατευόμενη περιοχή της Γυάρου. Για την εκπόνηση του “WWF Impact Ventures” το Επιμελητήριο Κυκλάδων απευθύνει πρόσκληση σε κάθε δημιουργικό πολίτη των Κυκλάδων με βιώσιμες επιχειρηματικές ιδέες, καθώς και σε κάθε νεοσύστατη ή υπάρχουσα επιχείρηση που μπορεί να δραστηριοποιηθεί στην ευρύτερη περιοχή των Βόρειων Κυκλάδων και επιθυμεί, να συμμετάσχει στο WWF Impact Ventures for Greece -μία πλατφόρμα επώασης επιχειρηματικών ιδεών και έναν επιταχυντή επιχειρήσεων με θετικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.

Από την συμμετοχή σας στο Πρόγραμμα αυτό η επιχείρησή σας θα μπορούσε να επωφεληθεί τα μέγιστα. Στο πλαίσιο του προγράμματος έχει σχεδιαστεί ένα εξάμηνο Πρόγραμμα Επιτάχυνσης επιχειρήσεων που μπορεί να σας παρέχει εξατομικευμένη εκπαίδευση και σεμινάρια από εξειδικευμένους συμβούλους καθώς και πρόσβαση σε πιθανούς επενδυτές για την υλοποίηση του επιχειρηματικού σας μοντέλου. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να διαβάσετε στο www.greece-wwf-impact.ventures και αν θέλετε, για την καλύτερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να δείτε το Ενημερωτικό Έντυπο της WWF και το Newsletter που επισυνάπτεται, αλλά και το σχετικό video https://youtu.be/p3eJuKl0wLQ . Εάν βρίσκετε την πρόκληση του WWF Impact Ventures ενδιαφέρουσα και θέλετε να συμβάλετε και εσείς από την πλευρά σας στην επιτυχία και στο θετικό αντίκτυπο του προγράμματος, μπορείτε να υποβάλετε την αίτησή σας μέχρι τις 6 Μαρτίου 2019. Για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση ή και πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Ναταλία Κατηφόρη στα τηλέφωνα 210-3635660 και 6972345289. 

Σχετικά αρχεία: