Επιμελητήριο Κυκλάδων: Αλλαγές από Πέμπτη 19/3 στον τρόπο εξυπηρέτησης κοινού

  • Τετάρτη, 18 Μαρτίου, 2020 - 14:05

To Επιμελητήριο Κυκλάδωνστο πλαίσιο λήψης και εφαρμογής έκτακτων προληπτικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωναϊού και για την προστασία της υγείας των εργαζομένων αλλά και των μελών του, ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο ότι από την Πέμπτη 19/3/2020και σύμφωνα με την ΔΙΔΑΔ/Φ.69/109/οικ.8000/16-3-2020 εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Ανθρώπινου Δυναμικού Δημόσιου Τομέα ο τρόπος λειτουργίας των γραφείων του διαμορφώνεται ως εξής:

Για τα κεντρικά γραφεία στη Σύροθα ισχύει τόσο η εκ περιτροπής εργασία καθώς και η εργασία εξ αποστάσεως με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσωνπροκειμένου η υπηρεσία να λειτουργεί πλήρως για την εξυπηρέτηση των μελών.

Τα γραφεία στα νησιάθα παραμείνουν κλειστά για το κοινό και η εργασία θα πραγματοποιείται μόνο εξ αποστάσεως με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων. Για το λόγο αυτό συνιστάται σε κάθε εταιρεία ή φυσικό πρόσωπο που χρειάζεται να συνδιαλλαγεί με τις υπηρεσίες του Επιμελητηρίουνα επιλέγει τη χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εξυπηρέτησης.

Πιο συγκεκριμένα όλες οι συναλλαγές μπορούν να εξυπηρετούνται ηλεκτρονικά με τους παρακάτω τρόπους:

Για υπηρεσίες που αφορούν το Μητρώο και το Γ.Ε.ΜΗ.: gemh@cycladescc.gr

Για τις αιτήσεις προέγκρισης δικαιώματος χρήσης επωνυμίας ή/και διακριτικού τίτλου:
https://www.e-kyklades.gr/articles/article.jsp?context=103&categoryid=37...

Για θέματα εκπαίδευσης και κατάρτισης: portal@cycladescc.gr

Για οποιοδήποτε άλλο θέμα: info@cycladescc.gr & fax 2281086555

Για τις περιπτώσεις που είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία, η εξυπηρέτηση θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης με την υπηρεσία στο τηλέφωνο 2281082346.

Επίσης, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για την καλύτερη και άμεση ενημέρωση της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις, αναρτά στην επιχειρηματική πύλη e-kyklades.gr/articles/covid_19 κάθε έκτακτο μέτρο ή απόφαση που αφορά τη λειτουργία των επιχειρήσεων.

Εξαιτίας όμως του καταιγιστικού ρυθμού των εξελίξεων και των συνεχόμενων μέτρων που λαμβάνονται, συνιστά σε κάθε ενδιαφερόμενο να επικοινωνεί για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση απευθείας και με το Υπουργείο Ανάπτυξης στην γραμμή 1520, η οποία δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την παροχή πληροφοριώνσε εμπόρους και καταστηματάρχες σχετικά μετα μέτρα που ισχύουν για τον κορωναϊό.