Η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης συσπειρώνεται για την ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας

Ο επιχειρηματικός κόσμος στο πλευρό της υγείας

  • Τρίτη, 16 Ιουνίου, 2020 - 06:13

Μία σημαντική πρωτοβουλία για την ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας, έλαβε η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης, ενόψει του “ανοίγματος” του τουρισμού και των μετακινήσεων και εν αναμονή και του δεύτερου κύκλου της πανδημίας στη χώρα.

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, του επιχειρηματία Charlie Charbel Chahine, ο ίδιος ευχαρίστησε την Ένωση Ξενοδόχων «για τη διάθεση που έδειξε να στηρίξει τη Σαντορίνη σε αυτή την πρωτοφανή κατάσταση που βρέθηκε όχι μόνο το νησί μας αλλά ολόκληρος ο πλανήτης». Επίσης, ευχαρίστησε θερμά «τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης, κύριο Αντώνη Ηλιόπουλο, για την προσπάθεια που έχει καταβάλλει και το έργο που προσφέρει, όπως και το γεγονός πως έλαβε υπόψη του την πρόταση που έθεσα προ μηνών για την ενίσχυση και θωράκιση της Σαντορίνης».

Σύμφωνα με την ανάρτηση του κ. Chahine, «στην τελευταία τηλεδιάσκεψη ο πρόεδρος ανακοίνωσε τη δωρεά 300 αντιδραστηρίων, ενός ασθενοφόρου και 300 στολών προς το νοσοκομείο Θήρας. Συνολικό ύψος δωρεάς 45.000 ευρώ». Όπως ενημέρωσε ο επιχειρηματίας, ο πρόεδρος «έθεσε ως ελάχιστο αντίτιμο το ποσό των 500 ευρώ ανά μέλος της παρούσας τηλεδιάσκεψης και συγκεντρώθηκε από 36 ξενοδόχους το ποσό των 22.500 ευρώ».

Μάλιστα υπάρχει ενεργό κάλεσμα, όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν επιπλέον, με στόχο τη συγκέντρωση του επιθυμητού ποσού.

Ο επιχειρηματίας, έκλεισε την ανάρτησή του, σημειώνοντας, ότι «είναι τιμή μας, ορισμένοι από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες των Κυκλάδων να στηρίζουν τον τόπο τους και να συνασπίζονται με στόχο το ευρύτερο καλό».

Η σημαντική αυτή συνεισφορά του επιχειρηματικού κόσμου, στον τομέα της υγείας, είναι ενδεικτική της τεράστιας σημασίας που δίνεται στη θωράκιση του συστήματος υγείας, καθώς το αίσθημα ασφάλειας των επισκεπτών, αλλά και των κατοίκων και εργαζομένων ενός τουριστικού προορισμού, θα προσδώσει κύρος και ακόμη μεγαλύτερη προβολή, ενώ παράλληλα, θα διαφυλαχθεί η δημόσια υγεία.