Attica Group: Νέος CEO και αναπληρωτής πρόεδρος ο Παναγιώτης Δίκαιος

  • Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου, 2023 - 13:48

O Παναγιώτης Δίκαιος αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος & Αναπληρωτής Πρόεδρος της Attica Group.

Η ATTICA Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (εφεξής η «Εταιρία») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι σε αναπλήρωση κενωθείσας θέσης Δ.Σ., και κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Αποδοχών και Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων, το Δ.Σ. στην από 07.09.2023 συνεδρίαση του, αποφάσισε την εκλογή του κ. Παναγιώτη Δικαίου, Επιτελικού Διευθυντή Χρηματοοικονομικών (CFO) της Εταιρίας ως Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.. 

Το νέο μέλος θα ασκήσει τα καθήκοντα του για το χρονικό διάστημα που υπολείπεται ως τη λήξη της θητείας του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου. Κατά την ίδια συνεδρίαση το Δ.Σ. ανασυγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

– Κυριάκος Δ. Μάγειρας, Πρόεδρος, Εκτελεστικό Μέλος,

– Λουκάς Κ. Παπάζογλου, Αντιπρόεδρος, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος,

– Παναγιώτης Γ. Δικαίος, Διευθύνων Σύμβουλος & Αναπληρωτής Προέδρου, Εκτελεστικό Μέλος,

– Ηλίας Κ. Τρίγκας, Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος,

– Ιωάννης Γ. Βογιατζής, Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος,

– Ευστράτιος Γ- Ι. Χατζηγιάννης, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος,

– Μαρία Γ. Σαρρή, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος.

Υπνεθυμίζεται ότι την παραίτησή του υπέβαλε προ ημερών από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Attica Group ο Σπυρίδων Πασχάλης, μετά το τραγικό συμβάν στο λιμάνι του Πειραιά και το πλοίο Blue Horizon.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας έκανε δεκτή την παραίτηση.

Μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωσή της η εταιρεία είχε σημειώνει ότι «ξεκινά άμεσα με εγγύηση του Διοικητικού Συμβουλίου και των Μετόχων διευρυμένη και σε βάθος έρευνα και με τη συνδρομή ανεξάρτητων εξωτερικών συμβούλων ώστε να διασφαλίσουμε ότι ποτέ ξανά δε θα παραβιαστούν από κανέναν οι διαδικασίες και τα πρωτόκολλα του Ομίλου μας» ενώ δεσμεύτηκε πως «τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής, θα αξιοποιηθούν για τις αναγκαίες τομές και αλλαγές, σε όποιο επίπεδο και με όποιον τρόπο χρειαστεί».

Πηγή ot.gr

 

Ετικέτες: