Πλέον οι κάτοικοι του νησιού μπορούν να πραγματοποιούν τις αγορές τους μέσω της εφαρμογής και να τα παραλαμβάνουν άμεσα στην πόρτα τους, μέσα σε μόλις λίγο χρόνο

Η Wolt με παρουσία και στην Ερμούπολη της Σύρου

  • Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024 - 17:21

Η Wolt, συνεχίζει να επεκτείνεται γεωγραφικά, με την Ερμούπολη της Σύρου, να αποτελεί το νέο σημείο που εντάσσεται στο δίκτυο της υπηρεσίας online delivery, στο οποίο οι κάτοικοι της περιοχής μπορούν να πραγματοποιούν τις παραγγελίες τους, πληρώνοντας με κάρτα ή με μετρητά.

Οι χρήστες της online εφαρμογής στην Ερμούπολη της Σύρου, θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα από 32 συνεργαζόμενα καταστήματα εστίασης και λιανικής, που είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή.

Συγκεκριμένα, η Wolt θα διαθέτει αποκλειστική συνεργασία με τα καταστήματα εστίασης: Solo Grano, Ζαχαροπλαστείο Αθυμαρίτης, Timeout Speciality Coffee, Kin Khao, Mikel, 40 Tales Fox, ενώ παράλληλα οι κάτοικοι της περιοχής θα  μπορούν να πραγματοποιούν τις αγορές τους και από τα εξής καταστήματα λιανικής: 4all, Alter Ergo Vape Store και τα σούπερ μάρκετ Μασούτης και Κρητικός.

Το επόμενο διάστημα ο αριθμός των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων αναμένεται να αυξηθεί παρέχοντας μια ακόμα μεγαλύτερη γκάμα επιλογών στους χρήστες της εφαρμογής της Wolt.

Με την εκκίνηση της λειτουργίας της πλατφόρμας στην Ερμούπολη της Σύρου, η Wolt θα εξυπηρετεί πλέον συνολικά 35 περιοχές στην ελληνική επικράτεια. Σε αυτές, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες που προσφέρει στους χρήστες της εφαρμογής της η Wolt, και τις οποίες βελτιώνει και εμπλουτίζει συνεχώς, έχοντας ως γνώμονα πάντα στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.