Αγιασμός στο νέο Δημοτικό Σχολείο Κέας

  • Τετάρτη, 17 Μαΐου, 2017 - 13:36

Έγινε χτες ο Αγιασμός στο Νέο Δημοτικό Σχολείο Κέας, με την ευκαιρία της μετακόμισης από το παλαιό σχολείο στο Κάστρο της Ιουλίδας. 

Στον αγιασμό που έγινε από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Κέας, Πρωτ. Δεμένεγα Ελευθέριο και τον πατέρα Σπυρίδωνα Πορίχη, παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Κέας Γιάννης Ευαγγέλου, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Πατητής, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Ελευθερία Μορφωνιού, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ιουλίδας Μανούσος Ψημίτης, η επικεφαλής της αντιπολίτευσης Ρένα Βελισσαροπούλου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Κατερίνα Πετρή και γονείς των μαθητών.

Ο Δήμαρχος στο χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή πρόοδο και καλή μαθητεία στο Νέο Δημοτικό Σχολείο, υπογραμμίζοντας πως είναι ένα από τα πιο σύγχρονα σχολεία στην Ελλάδα και πως κοπίασαν πολλοί άνθρωποι για να το κατασκευάσουν και να το παραδώσουν προς χρήση. 

Η λειτουργία του Σχολείου μέχρι το πέρας της τρέχουσας σχολικής περιόδου γίνεται  με σκοπό την εξοικείωση των μαθητών και των δασκάλων καθώς και την δυνατότητα  να τακτοποιηθούν ενδεχόμενες ελλείψεις έως το Σεπτέμβριο, όταν θα γίνουν πλέον και τα εγκαίνιά του.