Συνάντηση γνωριμίας του ΜέΡΑ25 στη Σύρο

  • Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2019 - 18:17

Το ΜέΡΑ25 ευχαριστεί τους Συριανούς και τις Συριανές που το εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους στις ευρωεκλογές του Μαΐου, καταγράφοντας στο νησί ένα από τα υψηλότερα ποσοστά στη χώρα (4,5%). Θέλουμε να σας πληροφορήσουμε ότι λειτουργεί ομάδα ενημέρωσης και συντονισμού στο facebook, ανοιχτή σε όσους/όσες επιθυμούν να γίνουν μέλη της: ΜέΡΑ25 Κυκλάδων https://www.facebook.com/groups/mera25kyklades. 
Ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, αλλά και της δύσκολης περιόδου που θα ακολουθήσει, σας καλούμε σε ανοιχτή συνάντηση γνωριμίας, την Τρίτη 25/6, ώρα 19:00, στο Plastico Gallery καφέ στην Ερμούπολη για να γνωριστούμε από κοντά, να συζητήσουμε για τις αγωνίες και τις προσδοκίες σας από το ΜέΡΑ25, καθώς και για να κουβεντιάσουμε τις δυνατότητες συντονισμού και παρέμβασης των δυνάμεων που στηρίζουν το κόμμα μας στη Σύρο.
Μαζί μας θα είναι ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας Αλέξανδρος Μπίστης, η Τόνια Παντελαίου - Υποψήφια Βουλευτής Κυκλάδων ΜέΡΑ25 και ο Μάνος Σταυριανός- υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων ΜέΡΑ25. 
Σας περιμένουμε!

Ετικέτες: