Δήμος Μήλου

Βράβευση της Μήλου στα Green Greek Awards

  • Τρίτη, 13 Μαρτίου, 2018 - 10:01

Στο εκθεσιακό κέντρο ΜΕC της Παιανίας πραγματοποιήθηκε η 2η διεθνής έκθεση «Verde Tec» από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου 2018, υπό την αιγίδα του υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, της ΚΕΔΕ και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος   (ΤΕΕ).
Στο πλαίσιο της έκθεσης  «Verde Tec», όπου βραβεύτηκαν  οι βέλτιστες πρακτικές από τους ΟΤΑ για την εφαρμογή Τεχνολογιών Περιβάλλοντος και την προσαρμογή τους στην κυκλική οικονομία. 
Το βραβείο για  τον Δήμο Μήλου παρέλαβε ο  Δήμαρχος κ. Γ. Δαμουλάκης, o οποίος συνεχάρη  τους  διοργανωτές της έκθεσης και  ευχαρίστησε  την επιτροπή αξιολόγησης των “GREEN GREEK AWARDS 2018”.
Το πρωί της ίδιας  ημέρας συμμετείχε στο συνεδριακό πρόγραμμα του «Verde Tec Forum», στην ενότητα με θέμα «Από τα περιβαλλοντικά προβλήματα στην κυκλική οικονομία». Ως προσκεκλημένος ομιλητής  αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που πραγματοποιείται στο νησί μας για  την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και της δημιουργίας πράσινων υποδομών, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη και πρόοδο του.
Παρόντες εκ μέρους της Κυβέρνησης ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιάννης Τσιρώνης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης, βουλευτές, Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, μέλη δημοτικών συμβουλίων, υπηρεσιακοί παράγοντες της Τοπικής και της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.
 

Ετικέτες: