Κύριε Γλυνέ, “έχετε τη μύγα” και γι' αυτό επιτίθεστε;

  • Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2019 - 20:38

Είναι φανερό ότι στο περιστατικό που κατήγγειλε η παράταξή μας, βλέπουν τον εαυτό τους. Τα λέει όλα το  γεγονός ότι ένιωσαν την ανάγκη να απαντήσουν σε μια ανακοίνωση όπου δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά σε αυτούς!

 

Το Δελτίο Τύπου που δώσαμε στην δημοσιότητα και το οποίο περιγράφει απολύτως αληθές συμβάν που έχει αποτυπωθεί και καταγραφεί στο Βιβλίο Συμβάντων της Ελληνικής Αστυνομίας, στη Σαντορίνη, η παράταξη Συμμαχία το θεώρησε ιδανική ευκαιρία να επιτεθεί, να ειρωνευτεί και υβρίσει, με χαρακτηρισμούς που – ευτυχώς για την κοινή γνώμη στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, τους αφαιρούν το προσωπείο που φορούν και  αποκαλύπτουν το πραγματικό τους πρόσωπο, τη σύγχυση, την αγωνία και την απώλεια ψυχραιμίας τους.

Ιδανική ευκαιρία για το μοναδικό γραφείο τύπου στην ιστορία της πολιτικής που λειτουργεί στην λογική του τρολ, απρόσωπα και ανώνυμα να κάνει άλλη μια επίδειξη του “επιπέδου” του που είναι στην ίδια ευθεία με τον πάτο του πολιτικού διαλόγου και της πολιτικής ευπρέπειας.

Και όλο αυτό το υβρεολόγιο, που προφανώς τους εκφράζει, χωρίς να υπάρχει  στην ανακοίνωση μας η παραμικρή αναφορά σε αυτούς !

Μπορούν να συνεχίσουν να δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν στο σκοτάδι, τους ταιριάζει.

Μπορούν να συνεχίσουν να υβρίζουν, τους εκφράζει.

Μπορούν να συνεχίσουν να ονειρεύονται την εξουσία, γι᾽αυτή και από αυτή ζουν.

Μπορούν να συνεχίσουν να δείχνουν πόσο βαθιά τους ενοχλεί η Δημοκρατία, αλλιώς, άλλωστε,έμαθαν.

Μπορούν να συνεχίζουν να πορεύονται στον βούρκο, ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.

Τα λέει όλα το  γεγονός ότι ένιωσαν την ανάγκη να απαντήσουν σε μια ανακοίνωση όπου δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά σε αυτούς!  Είναι φανερό ότι στο περιστατικό που κατήγγειλε η παράταξή μας, βλέπουν τον εαυτό τους.  Είναι φανερό ότι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Ο λαϊκή σοφία έχει την κατάλληλη φράση για την περίπτωσή τους: όποιος έχει τη μύγα...