Πλούσιο το πρόγραμμα για το φετινό syroskidz!

  • Δευτέρα, 18 Ιουλίου, 2022 - 11:47

Το ¡syroskidz!, ένα φεστιβάλ ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά, πραγματοποιείται για 5η χρονιά, στη Βάρη της Σύρου, με δράσεις που αφορούν στη θάλασσα και τα νησιά, από τις 28 μέχρι τις 30 Ιουλίου.
Το Φεστιβάλ που εμπνεύστηκε και επιμελείται η Χρηστιάννα Πάπιτση υλοποιείται με παραγωγή της Εν.Το.Πο.Συρο με την συνεργασία συνδιοργανωτών, πολύτιμων χορηγών, τοπικών επιχειρήσεων της κοινότητας, εκπαιδευτικών οργανισμών, καλλιτεχνών και εμψυχωτών. Επίσης, τελεί κάτω από την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού. Στο φετινό ¡syroskidz!, οι δράσεις είναι δωρεάν. Επίσης, τα παιδιά προσέρχονται στις δράσεις με την ευθύνη των γονιών  που τα συνοδεύουν.

Στο πρόγραμμα του φετινού ¡syroskidz!:
28/7-28/8: 8η Υπαίθρια Έκθεση Παιδικής Ζωγραφικής
Για άλλη μια χρονιά, η έκθεση υλοποιείται σε συνεργασία με την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδα που διοργανώνει την Aegean Kids Biennale. Το θέμα είναι «Σαν Αλκυόνη στα Χρώματα του Αιγαίου» και στόχος είναι η ανάδειξη του Αιγαίου ως πηγή έμπνευσης. Μαζί με το εκπαιδευτικό υλικό της Παιδικής Πινακοθήκης Ελλάδας, τα έργα έχουν προσανατολισμό στην ομόνοια και την ελπίδα εν όψει των κοινωνικών εξελίξεων, κάτω από το σύνθημα «Ας ανέβουμε στο κύμα της ελπίδας». Συμμετέχουν οι παρακάτω φορείς, με μεγάλα συλλογικά έργα: Εν χορδαίς και Οργάνοις,, Κιμωλία, Camp Δελασάλ, Πολυχώρος Πολιτισμού, ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Σύρου, Νηπιαγωγείο Μάννα, 3ο Νηπιαγωγείο Ερμούπολης, Δημοτικό Σχολείο Ποσειδωνίας, Νηπιαγωγείο Φοίνικα.

Δείτε όλο το πρόγραμμα παρακάτω

Σχετικά αρχεία: 
Ετικέτες: