Αποχώρηση και ευχαριστίες του κ. Μπαίλα Άκη προς την Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Σύρος 2002»

  • Σάββατο, 28 Ιουλίου, 2018 - 13:01

Μετά από δεκαετή παρουσία στην προπονητική ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου «Σύρος 2002», καθαρά προσωπικοί και επαγγελματικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να αφιερώσω για μία ακόμα αγωνιστική περίοδο τον απαραίτητο χρόνο ώστε να βρίσκομαι κοντά στην «οικογένεια» της Ακαδημίας.

Ευχαριστώ θερμά όλους όσους κατά καιρούς διετέλεσαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ακαδημίας για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου, καθώς και τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Κάμπαξη Δημήτρη, για την άψογη μεταξύ μας συνεργασία και την καθοδήγηση του σε τεχνικά, αγωνιστικά και λοιπά θέματα, αλλά και την Πρόεδρο κα Κάμπαξη Άννα.

Τέλος, δεν μπορώ να μην πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς αλλά και τους μεγάλους πρωταγωνιστές, τα παιδιά, που για το καθένα κρατώ ένα ξεχωριστό κομμάτι μέσα μου. Τους εύχομαι, υγεία, επίτευξη των προσωπικών τους στόχων και να συνεχίσουν την ενασχόληση τους με ό,τι τους κάνει χαρούμενους.

Ένας κύκλος σήμερα κλείνει, και αυτό που μένει δεν είναι το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά οι ισχυρές διαπροσωπικές σχέσεις που αναπτύχθηκαν μεταξύ μας και οι χαραγμένες στην μνήμη ιδιαίτερες και χαρούμενες στιγμές που περάσαμε μαζί.