«Προστασία προσωπικών δεδομένων και επιχειρήσεις»

  • Πέμπτη, 12 Ιουλίου, 2018 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 12 Ιουλ. 2018 - 7:30

Ο νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων, GDPR (General Data Protection Regulation), έχει τεθεί σε εφαρμογή από 25 Μαΐου 2018 και αφορά κάθε φορέα και επιχείρηση που επεξεργάζεται, διαχειρίζεται ή διατηρεί  προσωπικά δεδομένα για τους εργαζόμενους, τους προμηθευτές ή τους πελάτες της.

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων σας προσκαλεί τη ΔΕΥΤΈΡΑ 16 ΙΟΥΛΊΟΥ 2018 ΚΑΙ ΏΡΑ 14:30 σε ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα "προσωπικά δεδομένα και επιχειρήσεις" 

 Ο εισηγητής ΔΡ. ΑΝΤΏΝΗΣ ΒΕΝΈΡΗΣ θα εξηγήσει σε κατανοητή - για το ευρύ κοινό - γλώσσα το νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων GDPR (General Data Protection Regulation), καθώς και τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα των επιχειρήσεων.

 Μετά το πέρας της εισήγησης θα ακολουθήσουν 20' για ερωτήσεις.

 Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΉ ΑΊΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΊΟΥ (ΚΤΊΡΙΟ ΒΑΛΜΆ, ΑΓ. ΝΙΚΟΛΆΟΥ 6 – ΕΡΜΟΎΠΟΛΗ).

 Θα γίνει ΔΙΑΣΎΝΔΕΣΗ ΜΈΣΩ ΤΗΛΕΔΙΆΣΚΕΨΗΣ με τα γραφεία του στα νησιά ΆΝΔΡΟ, ΜΉΛΟ, ΜΎΚΟΝΟ, ΝΆΞΟ, ΠΆΡΟ, ΤΉΝΟ ΚΑΙ ΣΑΝΤΟΡΊΝΗ, καθώς και LIVE STREAMING μέσω YouTube για τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες των Κυκλάδων:

Εισηγητής: Δρ. Αντώνης Βενέρης  Νομικός, Διδάκτωρ Νομικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο γνωστικό αντικείμενο της προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, με πολυετή εμπειρία σε φορείς της δημόσιας διοίκησης, περιλαμβανομένης της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.