Από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου Ερμούπολης στην εταιρεία BIOCLEAN

Ευχαριστήρια επιστολή για τη δωρεά εξοπλισμού

  • Σάββατο, 13 Μαΐου, 2017 - 13:04

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου Ερμούπολης με μία επιστολή που απέστειλε στην εταιρία απεντομώσεων και αρωματισμού χώρων “BIOCLEAN” θέλει να ευχαριστήσει την κ. Σουλίρα Ηλιάνα για τη σημαντική δωρεά της στο σχολείο.

Η επιστολή

Αγαπητή κ.Σουλίρα,
Σας εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για τη σημαντική δωρεάς σας για την κάλυψη βασικών αναγκών του σχολείου σε ηλεκτρονικό υλικό και μέσα διδασκαλίας.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας και προσβλέπουμε στην εθελοντική σας αρωγή μελλοντικά και ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και ευημερία σε εσάς και την οικογένειά σας.

Αυτές οι πράξεις συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας θεωρούμε ότι στις σημερινές εποχές θα πρέπει να αναδεικνύονται ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι στηρίζουν με τις πράξεις τους το μέλλον της χώρας μας, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι θα αναδείξουμε αυτή τη χειρονομία σας ενημερώνοντας τους γονείς και κηδεμόνες της σχολικής μας μονάδας καθώς και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε ακόμα