Ευχαριστήριο Δημήτρη Γρυπάρη για τις εκλογές

  • Παρασκευή, 7 Ιουνίου, 2019 - 11:18

Αγαπητοί συμπολίτες, στον απόηχο των Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών, θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλες και όλους εσάς για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε για άλλη μια φορά με την ψήφο σας.

         Παραμένοντας πιστός στις αξίες που με διέπουν, στις αρχές και στο όραμα που εξακολουθώ να έχω για την Σύρο και τα υπόλοιπα Κυκλαδονήσια, έδωσα αγώνα δίπλα στον επικεφαλής της “ Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου” κύριο Μανώλη Γλυνό, μοιραζόμενος μαζί του μια κοινή κατεύθυνση. Τον ευχαριστώ θερμά καθώς και όλους τους ανθρώπους του συνδυασμού μας όπως και όλους τους συνεργάτες μου για την πολύ δυνατή και αρμονική κοινή μας πορεία. Επίσης ευχαριστώ την οικογένεια μου για την ουσιαστική στήριξη και την αγάπη τους, καθώς η επόμενη μέρα ξημερώνει πάντα  μαζί τους

       Τέλος θέλω να συγχαρώ τους νικητές αυτής της εκλογικής αναμέτρησης και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο τους. Για όλους εσάς που με γνωρίζετε είτε προσωπικά είτε μέσα από το έργο μου, σε αυτά τα 32 χρόνια της θητείας μου στην Τοπική Αυτοδιοήκηση, καταλαβαίνετε ότι ως ενεργός πολίτης θα εξακολουθώ να είμαι στην διάθεση οποιουδήποτε έχει καλή πρόθεση για τον τόπο.

 

Διαβάστε ακόμα