Η διοίκηση με ανακοίνωσή της έκανε γνωστή τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον Σπύρο Βελούδη.

«Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα χρονιά»

Η διοίκηση του Φοίνικα Σύρου με ανακοίνωσή της έκανε γνωστή τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον Σπύρο Βελούδη. Βέβαια η «Κοινή Γνώμη» σε προηγούμενο δημοσίευμά της σας είχε ενημερώσεις πως οι δύο πλευρές ήταν πολύ κοντά και πως η συμφωνία θεωρούνταν δεδομένη. Ο νεαρός Συριανός αθλητής ο οποίος κατά τη διάρκεια της χρονιάς κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ράτκο Παβλίσεβιτς και να πάρει φανέλα… βασικού. Ο Βελούδης αρχικά είχε αποκτηθεί για να αναπληρώνει τον Αχιλλεόπουλο. Όμως οι καλές τους εμφανίσεις και το πάθος που έβγαζε κατά τη διάρκεια των αγώνων, ανάγκασαν τον Σέρβο προπονητή να τον ξεκινά από την αρχή και να πάρει τη θέση του Αχιλλεόπουλου.

Από εκεί και πέρα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μεταγραφών ο Ολυμπιακός … χτύπησε την πόρτα του Σπύρου Βελούδη, καθώς ήθελε να τον εντάξει στο δυναμικό του. Ο νεαρός αθλητής όμως περίμενε τις εξελίξεις στον Φοίνικα, αφού πρώτος του στόχος ήταν η παραμονή του στο νησί. Η νέα διοίκηση με την έναρξη των διαδικασιών δεν έχασε χρόνο, ήρθε σε επαφή με τον Βελούδη και μετά από κάποιες απαραίτητες συζητήσεις οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

Ο Σπύρος Βελούδης λίγο μετά την ανακοίνωση από τη διοίκηση του Φοίνικα Σύρου και την επέκταση της συνεργασίας του μίλησε στην «Κοινή Γνώμη» για την παραμονή του στο «Πειρατικό». «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ανανεώθηκε η συνεργασία μου με τον Φοίνικα Σύρου. Η περσινή χρονιά ήταν πράγματι πετυχημένη, αλλά πλέον ανήκει στο παρελθόν. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά και να βρεθώ και πάλι στο γήπεδο μπροστά στους πιστούς φίλους της ομάδας μας.

Στη συνέχεια ο λίμπερο του «Πειρατικού» απάντησε στην ερώτηση αν η ανανέωση με τον Φοίνικα αποτελεί και μία προσωπική δικαίωση για τον ίδιο, μετά και την καλή χρονιά που είχε με τα χρώματα της ομάδας της Σύρου.

«Δεν το βλέπω σαν δικαίωση. Ήθελα πολύ να παραμείνω στην ομάδα και χαίρομαι που η διοίκηση το έκανε… πράξη και θα μου δώσει την ευκαιρία να συνεχίσω στην ομάδα του νησιού».

Τέλος, ο Βελούδης αναφέρθηκε στην παραμονή του Ράτκο Παβλίσεβιτς, ενός προπονητή που γνωστίζει τόσο τη Σύρο όσο και τον Φοίνικα. Και πόσο σημαντικό ρόλο θα παίξει η παραμονή του στην ομάδα.

«Η παραμονή του κόουτς Παβλίσεβιτς είναι πολύ σημαντική. Φέτος δεν ξεκινάμε από το μηδέν. Θεωρώ ότι υπό τις οδηγίες του η ομάδα θα μπορέσει να επαναλάβει μία ακόμη πετυχημένη χρονιά!».

 

Η Ανακοίνωση της διοίκησης του Φοίνικα Σύρου

Μετά την άκρως επιτυχημένη χρονιά με τα χρώματα της ομάδας μας, το ΤΑΑ του ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Συριανό αθλητή Σπύρο Βελούδη.

 

Ο Σπύρος Βελούδης γεννήθηκε στις 16/1/1997 έχει ύψος 1,70 και αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο.

Ξεκίνησε την καριέρα του στη Συριανή ομάδα του ΑΣΕ Νεωρίου, το 2013 δόθηκε δανεικός στον ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ και την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον Σέρβο τεχνικό Ratco Pavlicevic, όπου εισέπραξε την εμπιστοσύνη του και παρά το νεαρό της ηλικίας του χρησιμοποιήθηκε στη θέση του λίμπερο.

Τι επόμενες χρονιές αγωνίστηκε:

Την περίοδο 2015-2016 στον Πανερυθραικό, όπου αναδείχτηκε ο καλύτερος λίμπερο στο F4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος εφήβων.

2016-2017 ΑΟΠ ΚΗΦΗΣΙΑΣ

2017-2018 ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ,

και την περίοδο 2018-2019 επέστρεψε στον ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ όπου με την συστηματική δουλειά του κέρδισε τη θέση του βασικού λίμπερο στο ρόστερ της ομάδας μας.

 

Ο ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ τον καλωσορίζει και του εύχεται, υγεία και εκπλήρωση των προσωπικών και συλλογικών στόχων.