Επιχειρηματικότητα

Αρχαιρεσίες Εμπορικού Συλλόγου Σύρου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σύρου στις 29/03/2017 θα πραγματοποιήσει αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Όποιος από τα μέλη του Συλλόγου επιθυμεί να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο και στο Διοικητικό Συμβούλιο ας επικοινωνήσει με την κα Τζώρτζη Κατερίνα στα τηλέφωνα 2281089151,...

Ανάπτυξη των αεροδρομίων Μυκόνου και Σαντορίνης

Στο πλαίσιο της ανάληψης της διαχείρισης και λειτουργίας των 14 αεροδρομίων, η Fraport Greece έχει καταρτίσει ένα ολοκληρωμένο πλάνο για τον εκμοντερνισμό και ανάπτυξη τους.

Το πλάνο της εταιρείας περιλαμβάνει άμεσες αλλά και σε βάθος χρόνου εργασίες και έργα ανάπτυξης των υποδομών στα...

Θερινό ωράριο καταστημάτων στην Τήνο

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Τήνου, ανακοινώνει στα μέλη του το θερινό ωράριο των καταστημάτων, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ από τις 23 Μαρτίου 2017, ενώ παράλληλα, δίνονται οι κατυεθύνσεις του Συλλόγου, σχετικά με το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές.

Την πλήρη ανακοίνωση του...

Οι Δυτικές Κυκλάδες πάνε “πακέτο”

Μήλος, Κίμωλος, Σίφνος και Σέριφος συμμαχούν, για πρώτη φορά, με τη συμμετοχή ιδιωτών, φορέων, εθελοντικών ομάδων και Δήμων, προκειμένου να προετοιμάσουν, να παρουσιάσουν και να προωθήσουν σε Ελλάδα και εξωτερικό, ένα κοινό “πακέτο” παροχής υπηρεσιών εναλλακτικού τουρισμού.

Δύο ευρύτατες...

Η Σαντορίνη σε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της Σαντορίνης σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού για το πρώτο τρίμηνο του 2017.

Ο Δήμος Θήρας συμμετείχε δυναμικά στη Moscow International Travel & Tourism Exhibition (MITT) 2017 στη Μόσχα, Ρωσία (14-16/03) και στο Salon Mondial du...

Ψήφισμα της ΕΣΕΕ για τις σχέσεις πολιτικής και επιχειρηματικότητας

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαρτίου η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΣΕΕ, κατά την οποία υποστηρίχθηκε η επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων και της ΕΓΣΣΕ, ενώ εκδόθηκε ψήφισμα σχετικά με όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο. 

Κατά τη διάρκεια της Γενικής...

Το ανακαινισμένο Ε/Γ-Ο/Γ ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ συνδέει Πάρο Νάξο και Σαντορίνη

Από 31 Μαρτίου το ανακαινισμένο και πολυτελές Νήσος Σάμος σαλπάρει από Πειραιά προς Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη και η εταιρεία Hellenic Seaways, προωθεί το δρομολόγιο, με ένα μαγευτικό βίντεο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το αναρτημένο πρόγραμμα από την ιστοσελίδα της Hellenic Seaways, τα...

Η Blue Star Ferries ενώνει Σάμο, Πειραιά και Νοτιανατολικό Αιγαίο

Τον Πειραιά με τη Σάμο, τόσο από το Καρλόβοασι, όσο και από το Βαθύ, αλλά και τα νησιά Κω, Ρόδο και Κάρπαθο, ενώνει η εταιρεία Blue Star Ferries, με το Blue Star 2, από τις 4 Απριλίου.

Τα αναλυτικά δρομολόγια του Blue Star 2 από τις αρχές Απριλίου, καθώς και το εύρος τιμών, για όλες τις...

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων για την απώλεια του αγαπητού Λούη Σορωνιάτη

Η Διοίκηση και τα στελέχη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και την ειλικρινή μας συμπάθεια προς την οικογένεια, τους λοιπούς συγγενείς και συνεργάτες του εκλιπόντος.            

Διευθύνων σύμβουλος της «Ενεργειακή Α.Ε.» και στενός συνεργάτης της Περιφέρειας...

Θέσπιση Κώδικα Δεοντολογίας για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Ως ημέρα «σταθμός» για τους Έλληνες καταναλωτές θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή, καθώς για πρώτη φορά θεσπίζεται στη χώρα μας ένα οργανωμένο πλαίσιο προστασίας των δικαιωμάτων τους αναφορικά με τις συναλλαγές τους στο διαδίκτυο.

Πρόκειται για τον Κώδικα...

Προκήρυξη Προγράμματος "Ερευνώ - Δημιουργώ - Καινοτομώ"

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων σας ενημερώνει για την προκήρυξη της Ενιαίας Δράσης Κρατικών Ενισχύσεων «Ερευνώ - Δημιουργώ - Καινοτομώ» του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης,
Ειδική Γραμματεία ΕΤΠΑ & ΤΣ, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα,...

Νέα προσφορά της Sky Express για Σύρο και Νάξο

Η Sky Express, προσφέρει εισιτήρια με μόνο 25€, για τις πτήσεις και τις κρατήσεις που θα γίνουν από σήμερα, 15 Μαρτίου, έως τις 7 Απριλίου, για τα δρομολόγια από και προς Αθήνα για Σύρο, Νάξο και Κύθηρα.

...

Γαστρονομίκή παρουσίαση της Τήνου

Την Παρασκευή 31 και το Σάββατο 1η Απριλίου 2017 από τις 12:00 έως και τις 19:00 παρουσιάζονται τα παραδοσιακά προϊόντα και η γαστρονομία της Τήνου στο εκπτωτικό χωριό Mcarthurglen Athens.

Στα πλαίσια του Tinos Food Paths του Σ.Ε.Κ.ΥΓ.Ε.Τ., η γαστρονομική παρουσίαση της Τήνου...

Θέσεις εργασίας για υπηρεσίες καθαριότητας στον Δήμο Θήρας

Η εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Α.Ε.Β.Ε», ανάδοχος του έργου της Καθαριότητας και της Αποκομιδής Απορριμμάτων στο Δήμο Θήρας αναζητά για τη θερινή προετοιμασία του έργου και για τη διαρκή ανανέωση της βάσης δεδομένων της, τις παρακάτω ειδικότητες:...

Οι "Σημαιοφόροι" των Κυκλάδων

Ισχυρή παρουσία με θετικές εκτιμήσεις από τις συναντήσεις με την ταξιδιωτική αγορά της Γερμανίας και όχι μόνο, έχουν εφέτος η Μύκονος, η Πάρος, η Μήλος και η Άνδρος στη διεθνή  έκθεση Τουρισμού ΙΤΒ που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο Βερολίνο.

Η έγκαιρη προετοιμασία των...

Αύξηση αφίξεων και εσόδων για τον τουρισμό το 2017

Νέα ρεκόρ αναμένεται να καταρρίψει την φετινή θερινή περίοδο ο τουρισμός στην Ελλάδα, τόσο με αύξηση στον αριθμό αφίξεων όσο και στο ύψος των εσόδων, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Ιδιαιτέρως ενθαρρυντικές οι εκτιμήσεις του προέδρου του...

Νέα δρομολόγια Ηράκλειο Κρήτης - Πάρος από την Sky Express

Η Sky Express, αναπτύσσει ακόμα περισσότερο το δίκτυο της και προσφέρει για το διάστημα Ιουλίου-Αυγούστου, νέες απευθείας συνδέσεις από το Ηράκλειο Κρήτης.

Πιο συγκεκριμένα, για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, η Sky Express θα πραγματοποιεί νέες απευθείας πτήσεις από το Ηράκλειο για Πάρο...

"Εμπειρία μοναδική και ασυναγώνιστη"

Την προωθητική καμπάνια για την ανάδειξη της περιόδου του Πάσχα στη Σύρο, παρουσίασε η Marketing Greece, στο της τελευταίο newsletter, παρουσιάζοντας το μοναδικό χαρακτήρα της κατανυκτικής περιόδου στο νησί και τις ενέργειες που αναμένεται να πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της καμπάνιας.

...

Αλλαγές στα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΕΒΕΛΗΣ από 7 έως 13 Μαρτίου

H ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που αναμένεται να επικρατήσουν, τα δρομολόγια με το Ε/Γ – Ο/Γ ¨ ΠΡΕΒΕΛΗΣ ¨ από τις 07/03/2017 έως 13/03/2017 (πρωί) αναμένεται να πραγματοποιηθούν ως ακολούθως :...

Εκπαίδευση ελαιοπαραγωγών στην Ανάφη

Πρόγραμμα ομαδικής εκπαίδευσης των ελαιοπαραγωγών της Ανάφης διοργανώνει η ΟΕΦ το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017, στις 7 μ.μ, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Γυμνασίου Ανάφης.

Για να δείτε την πρόσκληση, πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.

Σελίδες