Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλησσά Σύρου

Φιλανθρωπική "αυλαία"

Τις παραστάσεις του ολοκλήρωσε πριν από λίγο στο κατάμεστο Θέατρο "Απόλλων", ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλησσά Σύρου, ο οποίος "έκλεψε" τις εντυπώσεις με το αγαπημένο έργο των Αλέκου Σακέλλάριου - Χρήστου Γιαννακόπουλου "Αλίμονο στους νέους", ταξιδεύοντας το θεατρόφιλο κοινό στην νοσταλγική και αγνή εποχή του 1960.

Η αυλαία έπεσε με το θερμό χειροκρότημα των θεατών να είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για τους συντελεστές του έργου, οι οποίοι επί έξι συνεχόμενους μήνες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, προκειμένου να παρουσιάσουν μία δουλειά υψηλών προδιαγραφών, με σκηνοθετική υπεροχή, σκηνογραφικές εκπλήξεις και σπουδαίες ερμηνείες.

Πιο χαλαροί και με την ικανοποίηση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους οι ηθοποιοί κατάφεραν να κάνουν για μία ακόμη φορά το κοινό να ευθυμήσει, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το προσεχές καλοκαίρι, όπου η παράσταση θα συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα "Σύρος - Πολιτισμός 2013".

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα της αποψινής παράστασης θα διατεθούν για τις ανάγκες της Κάριτας Σύρου. Ο πρόεδρος της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης της Καθολικής Εκκλησίας, π. Αντώνιος Βουτσίνος συνεχάρη την ομάδα για το ζήλο και την αγάπη της προς το θέατρο και την ευχαρίστησε για την αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία που θα συμβάλει στην ανακούφιση δεκάδων αναγκεμένων συνανθρώπων μας.