Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι εργασίες του κλειστού γυμναστηρίου στο νησί της Τήνου

Το όνειρο που γίνεται πραγματικότητα

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα για την ανέγερση του κλειστού γυμναστηρίου της Τήνου, αφού έχουν ήδη έχουν πέσει τα πρώτα μπετά και όπως φαίνεται και στη φωτογραφία έχει αρχίσει να παίρνει την τελική του μορφή.

Για τον μήνα αυτό σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθούν οι υπεύθυνοι του έργου, θα δώσουν μεγαλύτερο βάρος, στις μεταλλουργικές εργασίες, καθώς και σε ένα κομμάτι των υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Να σημειώσουμε σ' αυτό το σημείο πως το γυμναστήριο θα αποτελείται από μία αίθουσα αθλοπαιδιών και γυμναστικής, βοηθητικούς χώρους για αθλούμενους, χώρους διοικητικής υποστήριξης με πλήρη εξοπλισμό, αποθήκη οργάνων, μηχανοστάσιο και κερκίδες χωρητικότητας 390 θεατών.

Οι φορείς του νησιού εδώ και πολλά χρόνια κατέβαλλαν πάρα πολλές προσπάθειες, ώστε το έργο να ενταχθεί και να γίνει πραγματικότητα. Αν και υπήρχαν υποσχέσεις από το κεντρικό κράτος, το έργο δεν ξεκινούσε για διαφόρους λόγους. Τελικά, τα όποια προβλήματα ξεπεράστηκαν και οι εργασίες έχουν ξεκινήσει ήδη και βρίσκονται σε καλό δρόμο. Τώρα, όλοι οι κάτοικοι και οι αθλητές του νησιού της “Παναγίας” περιμένουν τα εγκαίνια παράδοσης του κλειστού, ώστε να γυμνάζονται κάτω από καλύτερες συνθήκες.

Τέλος, υπάρχουν πολλά παιδιά στην Τήνο που ασχολούνται με το μπάσκετ και το βόλεϊ, και όλα περιμένουν την ώρα να μπουν στις νέες εγκαταστάσεις, ώστε να δουλέψουν ακόμη καλύτερα και να έχουν πιο καλά αποτελέσματα. Επίσης, με την έναρξη των νέων εγκαταστάσεων ακόμη περισσότερα παιδιά θα θελήσουν να ασχοληθούν τόσο με το μπάσκετ όσο και το βόλεϊ.

Κάποια νησιά των Κυκλάδων εξακολουθούν να μην έχουν σωστές αθλητικές εγκαταστάσεις και οι τοπικοί φορείς κάνουν αγώνα ώστε να εντάξουν σε κάποιο πρόγραμμα την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου. Ένα από τα νησιά που αναζητά τη λύση είναι η Πάρος, αφού κι εκεί δεν υπάρχει κλειστό, αλλά υπάρχει έντονη κινητικότητα για δημιουργία σωστών εγκαταστάσεων. Μην ξεχνάμε το κατόρθωμα της τοπικής ομάδας της Πάρου όπου αν και προπονούνταν σε ανοικτό γήπεδο, κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα Κυκλάδων, στην κατηγορία των παίδων.

Ετικέτες: