Τα κάλαντα του Άρη Σύρου

Τα κάλαντα έψαλλε, αντιπροσωπεία του Δ.Σ., των προπονητών και των αθλητών της ομάδας μπάσκετ του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ σε ευαγή ιδρύματα, στην Καθολική Επισκοπή και στην Μητρόπολη Σύρου.

Τους αθλητές και τις αθλήτριες συνόδευσαν ο Πρόεδρος της ομάδος κ. Αντώνης Βαρθαλίτης, ο Αντιπρόεδρος κ. Αντώνης Μάνης, ο Γεν. Αρχηγός Λευτέρης Λαζαρίνος και το μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου Σωτήρης Νικολακόπουλος. Μαζί τους βρέθηκαν και οι προπονητές Γιώργος Αραβοσιτάς και Ελπίδα Σαγκινέτου, όπως και η έφορος του παιδικού τμήματος Ελένη Ζαφειράκου.

Η αρχή έγινε από το Γηροκομείο του Αγ. Παντελεήμονα Ερμουπόλεως, όπου τους υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος κ. Νικήτας Γρυπάρης και οι εκεί εργαζόμενοι. Ακολούθως μετέβην στην Καθολική Επισκοπή Σύρου, όπου έψαλλαν τα κάλαντα στον Καθολικό Επίσκοπο Σύρου Σεβασμιότατο Πέτρο Στεφάνου και κατόπιν το αυτό έπραξαν και στο Καθολικό Γηροκομείο των "Αδελφών του Ελέους".

Μετέπειτα επισκέφθηκαν την Ιερά Μητρόπολη Σύρου, όπου και ύμνησαν την Θεία Γέννηση στον Μητροπολίτη Σύρου κ.κ. Δωρόθεο Β΄, ο οποίος τους προσέφερε και αναμνηστικά δώρα ευχόμενος επιτυχίες και πρόοδο, ατομικές και ομαδικές.

Τέλος, οι αθλητές του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ, κατόπιν πρωτοβουλίας του Δ.Σ. της ομάδας, είχαν την χαρά επισκεπτόμενοι το Γηροκομείο του Αγ. Ιωάννου Ταλάντων να αποδώσουν στο εκεί προσωπικό και στον Πρόεδρο κ. Αλέξανδρο Μανδηλαρά χρηστικό και πολύτιμο υλικό για τους εκεί τροφίμους γέροντες και να συνομιλήσουν μαζί τους βλέποντας ένα άλλο πρόσωπο της ζωής, που πρέπει να τιμούν και να βοηθούν, όποτε δύνανται, και κυρίως να μην ξεχνούν.

Ευχές από τις ομάδες των Κυκλάδων

Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ο. Μυκόνου, καθώς και οι αθλητές όλων των τμημάτων Ποδοσφαίρου, Ακαδημιών Στίβου και Μπάσκετ, ευχόμαστε σε όλα τα αθλητικά σωματεία των Κυκλάδων, σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που καλύπτουν το ρεπορτάζ μας καθώς και σε όλο το φίλαθλο κόσμο των Κυκλάδων, Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2015 με υγεία και ευτυχία.

Α.Ο. ΠΑΓΟΥ

Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Πάγου, τα προπονητικά επιτελεία και οι αθλητές του συλλόγου εύχονται καλά Χριστούγεννα και καλή χρόνια σ’ όλο τον κόσμο. Ο νέος χρόνος να είναι γεμάτος με υγεία ευτυχία και δημιουργία.

Με τιμή το Δ.Σ.

Α.Ο. ΘΗΡΑΣ

Το Δ.Σ. της ομάδας του Α.Ο. Θήρας και τα αγωνιστικά του τμήματα εύχονται για τη καινούργια χρονιά υγεία και προσωπική καταξίωση σε όλα τα μέλη που απαρτίζουν την οικογένεια του Α.Ο. Θήρας καθώς και στον φίλαθλο κόσμο του βόλεϊ.

Επίσης θερμές ευχές στις μικρές αθλήτριες και τους μικρούς αθλητές του Ομίλου μας αλλά και στις οικογένειες τους.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Θήρας

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

Το Δ.Σ. και τα αγωνιστικά τμήματα μπάσκετ και ταεκβοντο του ΠΓΣΣ εύχονται σε όλο τον κόσμο μια χαρούμενη και δημιουργική χρονιά γεμάτη χαρά και υγεία.

Το Δ.Σ. του ΠΓΣΣ

Χρόνια Πολλά από τον Χρήστο Καφτηράνη

Ο διευθυντής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων, Χρήστος Καφτηράνης, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη στήλη, εύχεται Χρόνια πολλά με υγεία.