Την Κυριακή στη Μύκονο ο Πάγος θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει

Ένα ματς... μία ολόκληρη σεζόν

  • Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου, 2018 - 07:33

Πλούσιο είναι το αγωνιστικό πρόγραμμα του τοπικού ποδοσφαίρου, αφού η ΕΠΣ Κυκλάδων μετά από... βδομάδες όριζε ματς κι από τους τρεις ομίλους και ταυτόχρονα θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 31 Ιανουαρίου το ματς για την 3η φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων, μεταξύ της Λάβας και του Πανθηραϊκού.

Στο παιχνίδι αυτό όπως είναι λογικό υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, καθώς τις δύο ομάδες τις χωρίζει μία ολόκληρη κατηγορία. Μία κατηγορία με μεγάλη αγωνιστική διαφορά, αφού μιλάμε για την Γ’ Εθνική. Η Λάβα βέβαια έχει δείξει φέτος πως διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο το οποίο είναι ανταγωνιστικό και μπορεί να σταθεί αντάξια μπροστά στον συμπολίτη της Πανθηραϊκό.

Από εκεί και πέρα τα παιχνίδια του τοπικού πρωταθλήματος των ανδρών έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και ιδιαίτε- ρα στον 1ο όμιλο, όπου θα ξεκαθαρίσουν οι δύο πρώτες ομάδες που θα προκριθούν στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος. Ο Πάγος την ερχόμενη Κυριακή θα ταξιδέψει στη Μύκονο, όπου θα φιλοξενηθεί από την πρωτοπόρο του ομίλου Άνω Μερά. Οι Συριανοί θέλουν μόνο νίκη για να ελπίζουν. Σε διαφορετική περίπτωση η πορεία τους στο τοπικό πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί μετά από μία αγωνιστική. Έχουμε και λέμε, η Άνω Μερά είναι στην πρώτη θέση και θέλει το τρίποντο για να πα-ραμείνει σ’ αυτή. Μαθηματικά δεν έχει εξασφαλίσει την συμμετοχής της στην επόμενη φάση, όμως το +4 από τον Πάγο και το +2 από τον Α.Ο. Μυκόνου, δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην ομάδα του Νίκου Τζιόβα.

Οι Μυκονιάτες την τελευταία αγωνιστική θα παίξουν απέναντι στον ΠΑΣ Τήνου στο γήπεδοτης Στενής. Ένα δύσκολο θεωρητικά ματς κι αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά όλοι στην Μύκονο, γι’ αυτό και θέλουν το θετικό αποτέλεσμα ώστε να δώσουν τέλος στο άγχος και να θέλουν κάποιο αποτέλεσμα την τελευταία αγωνιστική. Από την άλλη πλευρά ο Πάγος αν πάρει το τρίποντο στη Μύκονο, την τελευταία αγωνιστική θα παίξει στη Σύρο με τον Αίαντα. Δύσκολο είναι το πρόγραμμα για την ομάδα του Νίκου Βουτσίνου, που καλείται στην πρώτη του χρονιά σε πάγκος Ανδρικής ομάδας να δείξει πως στο μέλλον μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νησί. Ο Πάγος γνωρίζει μόνο με νίκη έχει ελπίδες και την Κυριακή θα τα δώσει όλα για το θετικό αποτέλεσμα.

Τέλος η Μύκονος θα παίξει με τον Αίαντα στη Σύρο την ερχόμενη Τρίτη 30 Ιανουαρίου και ο αγώνας αυτός θα κλείσει την αυλαία της προ τελευταία αγωνιστικής του πρώτου ομίλου.