Σύλλογος Ποντίων και Βορειοελλαδιτών Σύρου

Συμμετοχή στην Ποδηλασία Αγάπης

Τη συμμετοχή των μελών και φίλων του στην ποδηλασία αγάπης που διοργανώνεται σήμερα από τρεις Κύπριους ποδηλάτες, με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Σύρου ζητά ο Σύλλογος Ποντίων και Βορειοελλαδιτών Σύρου.

Οι τρεις ποδηλάτες διανύουν ένα ταξίδι 3.848 χιλιομέτρων με σκοπό τη συλλογή τροφίμων για τη διάθεση αυτών σε Κοινωνικά Παντοπωλεία της Κύπρου και σε κοινωνικούς φορείς της Σύρου.

Η έναρξη του ποδηλατικού γύρου θα γίνει στις 16:30 στην Πλατεία Μιαούλη και η διαδρομή που θα ακολουθήσουν είναι η ακόλουθη:

Πλατεία Μιαούλη - Αγ. Ανάργυροι- Φανερωμένη- Χρούσσα- Φανερωμένη- Πάγος - Γαλησσάς- Φοίνικας- Ποσειδωνία- Μέγας Γυαλός- Βάρη- Μάννα- Πλατεία Μιαούλη.

Οι ποδηλάτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον ποδηλατικό γύρο μπορούν να συναντηθούν με την αποστολή στην Πλατεία Μιαούλη στις 16:00 ή να ακολουθήσουν από οποιοδήποτε σημείο της διαδρομής.
Τα τροφίμων θα πρέπει να είναι μακράς διαρκείας (όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι κ.α.) αλλά και παιδικό γάλα και πάνες.

Ο σύλλογος θα είναι ανοικτός για να δέχεται τις προσφορές σας την Παρασκευή το πρωί από τις 09.00 έως τις 12.00 και το απόγευμα από τις 16.00 έως τις 18.00.