Τηλεμαραθώνιος Αλληλεγγύης στην Αιγαίο Ραδιοτηλεόραση

"Η καρδιά μας χτυπά στην Κεφαλονιά"

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου από τις 18:00 έως τις 00:00
  • Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου, 2014 - 16:32
  • /   Eνημέρωση: 13 Φεβ. 2014 - 16:40
  • /   Συντάκτης: Αντώνης Μπούμπας

Τηλεμαραθώνιο Αλληλεγγύης με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων τροφίμων και άλλων αγαθών για τη στήριξη των σεισμόπληκτων της Κεφαλονιάς, διοργανώνει η Αιγαίο Ραδιοτηλεόραση.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου από τις 18:00 έως τις 00:00, σε απευθείας σύνδεση με τον ZEYS TV και με την υποστήριξη του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων Περιφέρειας Κυκλάδων, του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποσειδωνίας “Ο Ποσειδών”, του Συλλόγου Πελοποννησίων Σύρου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλησσά.
Το συντονισμό και την παρουσίαση θα αναλάβει ο Μπάμπης Κουλούρας.

Τα τρόφιμα και τα λοιπά αγαθά θα συγκεντρώνονται από τη Δευτέρα 17/2 έως και την Τετάρτη 19/2 στην αίθουσα του 4ου  Συστήματος  Ναυτοπροσκόπων, στο ισόγειο του Δημαρχείου Σύρου – Ερμούπολης και στην αίθουσα του 1ου  Συστήματος Προσκόπων, στο σούπερ μάρκετ ΒΙΔΑΛΗΣ κατά τις ώρες 11.00 έως 13.00 το μεσημέρι και 5 έως 7 το απόγευμα, ενώ στα σούπερ μάρκετ και στα υπόλοιπα καταστήματα θα υπάρχουν καλάθια με ειδική αναφορά στην Κεφαλονιά. 
Όσα χρήματα, τρόφιμα και άλλα αγαθά συγκεντρωθούν θα μεταφερθούν και θα παραδοθούν από την επιτροπή των υποστηρικτών του Τηλεμαραθωνίου, στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς με την ευγενική χορηγία της ΒLUΕSTAR FERRIES και της IONIAN FERRIES. 

Χρήματα μπορούν να κατατίθενται στον ειδικό λογαριασμό 469/515131-78 της Εθνικής Τράπεζας στη Σύρο, κατά τις ώρες λειτουργίας της. Με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα αγορασθούν προϊόντα για τους σεισμόπληκτους από την τοπική μας  αγορά.