2ο Εμπορικό –Πολιτιστικό Φεστιβάλ Πάρου

Επιστρέφει ανανεωμένο

Άπό 10 - 15 Αυγούστου στην Παροικιά Πάρου

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου-Αντιπάρου σας ανακοινώνει ότι προετοιμάζετε για το

Σε 2ο Summer Shopping Festival θα μετονομαστεί φέτος το 2ο Εμπορικό – Πολιτιστικό Φεστιβάλ Πάρου που διοργανώνει ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου-Αντιπάρου και θα πραγματοποιηθεί στην Παροικία από 10-15 Αυγούστου και στην Νάουσα από 20-25 Αυγούστου. Οι εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν και να πουλήσουν τα προϊόντα τους σε ομοιόμορφες καλαίσθητες παγόδες

Αναβαθμισμένη παρουσία των περιπτέρων

Η αναβαθμισμένη παρουσία των περιπτέρων των εκθετών, η συμμετοχή μόνο Παριανών επαγγελματιών η ύπαρξη ψυχαγωγικών παιχνιδιών που έδωσαν μεγάλη χαρά σε εκατοντάδες παιδιά είναι μερικά από τα στοιχεία που προσδιόρισαν την μεγάλη επιτυχία του περσινού Φεστιβάλ.

Στόχων των διοργανωτών είναι η καθιέρωση του Εμπορικού – Πολιτιστικού Φεστιβάλ, έτσι ώστε η βοήθεια των Παριανών επαγγελματιών να είναι ουσιαστική.

Στο Φεστιβάλ μπορούν να λάβουν μέρος από την Πάρο και την Αντίπαρο επιχειρηματίες ,Σύλλογοι και Συνεταιρισμοί.

Σειρά προτεραιότητας θα έχουν τα μέλη που συμμετείχαν στο περσινό 1ο Φεστιβάλ και έπειτα τα εγγεγραμμένα μέλη .

Τα προϊόντα που θα πωλούνται είναι : Παιχνίδια, Τοπικά Παραδοσιακά Προϊόντα, Προϊόντα Ντόπιας Παραγωγής, περιορισμένα είδη Pet Shop, Κεραμικά, Βιβλιοπωλεία, Μπαλόνια, Ανθοπωλεία, Είδη Οικιακής Χρήσεως, καλλυντικά.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με τα γραφεία του συλλόγου, καθημερινά στο 22840-22262 (10:00 – 14:00).

Υποβολή αιτησεων έως 2/7/2013

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την συμμετοχή επαγγελματιών και πολιτιστικών φορέων στο φεστιβάλ ,ορίζεται η Τρίτη 2 Ιουλίου 2013 που θα πραγματοποιηθεί και η συνεδρίαση των μελών του Δ.Σ στις 9.30 το βράδυ . Οι συμμετέχοντες παρακαλούνται όπως παρευρεθούν για να καταθέσουν τις προτάσεις τους, τόσο για την τοποθεσία διεξαγωγής όσο και για οποιαδήποτε άλλη πρόταση.