Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου

"Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού"

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος, στο πλαίσια της υλοποίησης του 2ου Εμπορικού-Πολιτιστικού Φεστιβάλ Πάρου, 2ου Summer Shopping Festival, που θα πραγματοποιηθεί στην Παροικία από 10-18 Αυγούστου και στη Νάουσα από 21-25 Αυγούστου, θα οργανώσει ποικίλες εκδηλώσεις για μεγάλους αλλά και για μικρούς.

Μεταξύ των δράσεων, περιλαμβάνεται και η αναζήτηση του κρυμμένου θησαυρού, ένα παιχνίδι, που έχει σαν βασικό στόχο κάποιες ώρες διασκέδασης ή αλλιώς απόδρασης από την καθημερινότητα. Οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να αφήσουν για λίγο το νου τους, να ανασάνει απ’ όσα καταπιεστικά τους βασανίζουν καθημερινά – να μεταμφιεστούν, να παίξουν, να τρέξουν, να γνωρίσουν καλύτερα το νησί, τους κατοίκους και τα καταστήματα.

Για την πραγματοποίηση της ιδέας, ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής στους επιχειρηματίες της Παροικίας και της Νάουσας, στο κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Αυγούστου στην Παροικιά και ο Σάββατο 24 Αυγούστου στη Νάουσα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται έως την Παρασκευή 26 Ιουλίου, καθημερινά στο τηλ. του συλλόγου: 2284022262 (Αναστασία Σκαραμαγκά).