Συνάντηση εργασίας και ενημέρωσης από τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Πάρου - Αντιπάρου

Συνάντηση εργασίας  με τον νομικό σύμβουλο Κώστα Μπαλίκο, ο οποίος θα υποστηρίξει τους επιχειρηματίες, οι οποίοι έχουν οφειλές στον ΟΑΕΕ, θα πραγματοποιήσει ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου – Αντιπάρου.

Παράλληλα θα γίνει η 2η συνάντηση ενημέρωσης  από τον Γιώργο Φλωρά, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αθηνών , μετά την θετική γνωμοδότηση που έλαβε ως συντονιστής στην συνδικαλιστική κίνηση “Συμμετέχω και εγώ - Η ισχύς εν τη ενώσει”, γύρω από την αντισυνταγματικότητα της διατήρησης υψηλών ασφαλιστικών κατηγοριών και ασφαλίστρων από το Ταμείο, όπως και τη διακοπή της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης όσων ασφαλισμένων δεν είναι σε θέση να εξοφλήσουν τις εισφορές του κλάδου σύνταξης προς το Ταμείο.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014 στις 17:00 στην αίθουσα του Συλλόγου (έναντι της Δ.Ε.Η).

Σημειώνεται, παράλληλα, ότι συγκρατημένη  αισιοδοξία επικρατεί μετά τη  γνωμοδότηση   δύο κορυφαίων νομικών, του  ομότιμου καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Αντ. Μανιτάκης και του  λέκτορα της Νομικής του ΑΠΘ κ. Ακρίτας Καϊδατζής, σχετικά με τα πιο πάνω ζητήματα του ΟΑΕΕ.

Για να διαβάσετε τη γνωμοδότηση, πατήστε εδώ.