ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου

"Να ενεργήσουν άμεσα οι δήμαρχοι"

Να προχωρήσουν σε συναντήσεις με τους εκπαιδευτικούς και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων καλεί τους δημάρχους με σχετική ανακοίνωσή της, η ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου, μετά από την απόφασή της στην πρόσφατη συνεδρίαση.

 

Μεταξύ άλλων στο κάλεσμα που απευθύνει, επισημαίνει: "Καλούμε όλους τους συναδέλφους αιρετούς να εκφράσουν την αντίθεση τους, και οι δήμαρχοι να συγκαλέσουν άμεσα συναντήσεις με τους εκπαιδευτικούς και τους συλλόγους γονέων των νησιών, έτσι ώστε να καθοριστούν από κοινού όλες εκείνες οι μορφές αντίδρασής μας.Η Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου "καλύπτει" όλους τους δήμους για τις ενέργειες στις οποίες θα προβούν μαζί με την τοπική κοινωνία  για την εκδήλωση της αντίθεσής τους σε τυχόν υποβάθμιση των σχολείων.

Τέλος σας ζητάμε, μέσα από συνεντεύξεις στον τοπικό τύπο, αλλά και με οποιαδήποτε άλλη ενέργεια δημοσιοποίησης θεωρείτε εσείς ως αναγκαία, να ενημερώσετε τους κατοίκους των νησιών σας, για τα ιδιαίτερα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουμε, τόσο στο χώρο της παιδείας, αλλά και στον αντίστοιχο χώρο της υγείας".