Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Περιφέρειας Ν. Αιγαίου

Πρόγραμμα παραγωγής και εμπορίας μελιού

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος “Βελτίωσης της Παραγωγής και Εμπορίας Μελιού έτους 2013” η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει τους δικαιούχους μελισσοκόμους για τις προθεσμίες των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Οι παραγωγοί, οι οποίοι επιθυμούν την ένταξή τους στη δράση “Αντικατάσταση κυψελών” θα πρέπει να προβούν στην αγορά κυψελών και στην έκδοση του σχετικού τιμολογίου με καταληκτική ημερομηνία την 10η Ιουλίου 2013.

Επιπλέον, για τη δράση “Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας”, καλούνται να προβούν στην έκδοση των σχετικών δικαιολογητικών, πχ δελτία αποστολής, φορτωτικές από ΔΧ οχήματα, εισιτήρια πλοίων κλπ με καταληκτική ημερομηνία την 31η Ιουλίου 2013.

Σημειώνεται ότι, δικαιολογητικά που θα έχουν εκδοθεί ύστερα από τη λήξη της προθεσμίας έκδοσης δεν θα γίνονται δεκτά.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας στη Ρόδο τηλ. 2241364915, στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής στη Σύρο τηλ.2281098828, καθώς και στα Τμήματα Αγροτικής Οικονομίας των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.