Σύλλογος Γυναικών Νάουσας Πάρου

Αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο

Αξιόλογες είναι οι εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει ο Σύλλογος Γυναικών Νάουσας Πάρου για τον μήνα Ιούνιο. Πιστή στο ετήσιο ραντεβού της με τον κόσμο της Πάρου η χορωδία του συλλόγου εμφανίσθηκε την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013 στον αύλειο χώρο του Δημοτικής Αίθουσας Τέχνης του Αγ. Αθανασίου στη Νάουσα, παρουσιάζοντας μελωδίες και τραγούδια του Μάνου Λοΐζου. Στον ίδιο χώρο πραγματοποιήθηκε για μία ακόμη χρονιά και η ετήσια γιορτή του Κέντρου “Συμμετοχή & Δημιουργία”.

Επιπλέον, θα ακολουθήσουν βραδιές θεάτρου από τη θεατρική ομάδα του Συλλόγου, η οποία θα παρουσιάσει κωμικά Μονόπρακτα του Δημήτρη Ψαθά, την Κυριακή 9-6-13 και τη Δευτέρα 10-6-13 στις 20:15, στην Αίθουσα "Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέας" στη Νάουσα Πάρου.

Τέλος, η Χορωδία του Συλλόγου θα παρουσιάσει για δεύτερη φορά το αφιέρωμα στις μελωδίες και τα τραγούδια του Μάνου Λοΐζου, την Κυριακή 16 Ιουνίου 2013 στις 20:00 στο Περιβαλλοντικό και Πολιτιστικό Πάρκο Πάρου Αϊ Γιάννης Δέτης, στο πλαίσια του "Παριανού Ιούνη" που διοργανώνει το Πάρκο Πάρου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ετικέτες: