Συναυλία της συνθέτριας Τατιάνας Ζωγράφου στη Σέριφο

"Η παράξενη ιστορία του Δάσους"

Το Φεστιβάλ Σερίφου 2013 σας περιμένει στο Θέατρο της Κάτω Χώρας, έναν ιδιαίτερα φιλόξενο χώρο, ένα κοίλο κτισμένο στην πλαγιά του νησιού, μοναδικό για την απεριόριστη θέα του στο Αιγαίο...

Μια μοναδική συναυλία της συνθέτριας και δασκάλας μουσικής του Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού, Τατιάνας Ζωγράφου με τίτλο “Η Παράξενη Χορωδία του Δάσους και άλλες ιστορίες για την αγάπη” θα παρουσιαστεί στο Φεστιβάλ Σερίφου την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013.

Στην πρωτότυπη αυτή μουσική παράσταση την οποία σχεδίασαν από κοινού η κ. Ζωγράφου με τη διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Σερίφου, Μαργαρίτα Σμπρίνη – Πολίτη, τους εκπαιδευτικούς και όλους τους μαθητές του σχολείου, θα συμμετάσχει η Παιδική Χορωδία της σχολικής μονάδας.

Στο πρώτο μέρος, θα γίνει παρουσίαση του μουσικού παραμυθιού «Ο Τζικι-τζίκ, ο Κρικι-κρίκ και η Παράξενη Χορωδία του Δάσους» του Κώστα Μάγου με την εμπνευσμένη εικονογράφηση της χαρισματικής Κατερίνας Χαδουλού, και με μουσική και στίχους της ταλαντούχας Τατιάνας Ζωγράφου! Ενορχήστρωση: Δημήτρης Μπουζάνης

Στο δεύτερο μέρος, θα ακολουθήσει επιλογή τραγουδιών για σολίστ και παιδική χορωδία από τη δισκογραφία, που επιμελήθηκε η Τατιάνα Ζωγράφου.

Κωστής Ρασιδάκις, Κώστας Ζαμπούνης, Τατιάνα Ζωγράφου: τραγούδι

Κώστας Βόμβολος: ακορντεόν,

Βαγγέλης Ζωγράφος: κοντραμπάσο,

Πάνος Κανελλόπουλος: μαντολίνο,

Δημήτρης Μπουζάνης: πιάνο,

Μιχάλης Πορφύρης: βιολοντσέλο