Συναυλία Βαγγέλη Γερμανού στο Κηπάριο Μεταμόρφωσης

Από τα Μπαράκια στα... Bluezakia

Ένα νοσταλγικό μουσικό ταξίδι με τραγούδια που σημάδεψαν μια ζωή από την επίκαιρη όσο ποτέ “Μπανιέρα”, μέχρι το “Κρουαζιέρα θα σε πάω” και το “Πού το πας” χάρισε στο κοινό της Σύρου, ο αγαπημένος τραγουδοποιός Βαγγέλης Γερμανός, στο πλαίσιο του 20ου Φεστιβάλ Κιθάρας που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Πλήθος φίλων της μουσικής συγκεντρώθηκαν από νωρίς στο Κηπάριο της Μεταμόρφωσης για να ακούσουν ζωντανά τον γνωστό ροκ τροβαδούρο, που συνδυάζει την ευαισθησία και τον ρομαντισμό με την αντισυμβατική ματιά πάνω στα πράγματα, σε παλιές και νέες επιτυχίες.

Με “πυξίδα” το χιούμορ, αλλά και την παρεΐστικη διάθεση που πηγάζει από τα τραγούδια του, το κοινό περιπλανήθηκε “Από τα Μπαράκια στα...Bluezakia” και συμμετείχε δυναμικά στην αναβίωση μίας εποχής όπου η “τρέλα” ήταν επιλογή και όχι κουσούρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Φεστιβάλ Κιθάρας εντάσσεται στο γενικότερο πρόγραμμα εκδηλώσεων “Σύρος Πολιτισμός 2013” και ολοκληρώνεται απόψε με το Guitar Gala στο Θέατρο “Απόλλων” στις 21:00.

Συνέντευξη του Βαγγέλη Γερμανού θα δημοσιευθεί στην έντυπη έκδοση της “Κοινής Γνώμης”.