Δευτέρα 11 Αυγούστου η επιτυχημένη παράσταση στη Σύρο

“Πάμε ξανά” με τη Νατάσσα Μποφίλιου

Στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων ταξιδεύει η εξαιρετική ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου προκειμένου να παρουσιάσει τη μουσική παράσταση “Πάμε ξανά” με την πολύτιμη παρουσία των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον χώρο Πολιτισμού “Μάνος Ελευθερίου” τη Δευτέρα στις 21.15 το βράδυ.

Πρόκειται για την γνωστή μουσική παράσταση που έχει αποσπάσει άριστες κριτικές και η οποία προσεγγίζει τη Σύρο με μοναδικό σκοπό να προσφέρει μουσικές στιγμές απόλαυσης σε όσους την παρακολουθήσουν. Η νεαρή ερμηνεύτρια θα παρουσιάσει τα ήδη αγαπημένα τραγούδια της πρόσφατης συνεργασίας της με το σημαντικό συνθέτη Στάμο Σέμση αλλά και τραγούδια από το προσωπικό ρεπερτόριό της, που την έχουν αναδείξει σε μία από τις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες της γενιάς της.

Σημειώνεται πως, η προπώληση των εισιτηρίων θα ολοκληρωθεί απόψε στις 22.30 το βράδυ ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο από τον πεζόδρομο της Πρωτοπαπαδάκη και το κατάστημα Virmar της Μαριέττας Ρούσσου στην πλατεία Μιαούλη.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων “Σύρος Πολιτισμός 2014” του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης με την υποστήριξη της “Blue Star Ferries”. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 12 και 7 ευρώ (για παιδιά από 6 – 12 ετών και φοιτητές).