Βουτσίνος και Ξαγοράρη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Dragster

  • Παρασκευή, 27 Μαΐου, 2022 - 06:12

Στον δεύτερο αγώνα Πανελληνίου dragster που διεξάχθηκε στο Αγρίνιο παρευρέθηκαν δύο Συριανοί αθλητές. Ειρήνη Ξαγοράρη και ο Ερρίκος Βουτσινος έδωσαν το παρών και έδειξαν πως βρίσκονται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Η Συριανή αναβάτης με το BMW s1000rr συμμετείχε σε μία αρκετά δύσκολη κατηγορία, καθώς αγωνίστηκε στην true street 9.0. Από την πλευρά της η Ξαγοράρη μας ανέφερε πως ήταν η πρώτη της φορά στον αγώνα με την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα, αλλά παρ’ όλα αυτά τα πήγε πάρα πολύ καλά. Από την πλευρά του ο Ερρίκος Βουτσίνος με το suzuki fx στην δύσκολη κατηγορία pro z έκανε την εμφάνιση του μετά από απουσία ενός χρόνου. Ο αγώνας αυτό βέβαια τόσο για τον Βουτσίνο όσο και για την Ξαγοράρη θα μπορούσε να χαρακτηριστική ως δοκιμαστικός, καθώς μέσα από την παρουσία τους είδαν τα υπέρ και τα κατά και τα οποία θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν σε επόμενη συμμετοχή τους ως προς της δοκιμές.

Στον αγώνα παραβρέθηκε για τον τεχνικό έλεγχο αυτοκινήτων dragster ο Αλέξης Μαρατζίδης. Με τη Σύρο έτσι να έχει μία δυναμική παρουσία στον αγώνα κι αυτό γιατί πολλά ήταν τα κολακευτικά σχόλια που αποκόμισαν.

Τέλος από την πλευρά τους οι αθλητές από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων θέλησαν να ευχαριστήσουν τους χορηγούς για την στήριξή τους.

Ετικέτες: