Ελ. Βενιζέλος: Αποθέωση των «ερυθρόλευκων» για την πρόκριση

  • Παρασκευή, 15 Μαρτίου, 2024 - 09:02
Δημήτρης Μιχαλάκης, Δημήτρης Πέρρος

Κόκκινη έκσταση στο Βενιζέλος περιμένοντας την αποστολή του Ολυμπιακού μετά τον θρίαμβο με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. «Τραγουδώντας δεν είμαστε καλά, δεν έχουμε μυαλό…» αποθέωσαν την ομάδα. To in στο αεροδρόμιο

Γράφοντας ιστορία και ξεπερνώντας κάθε προσδοκία ο Ολυμπιακός στην παράταση επικράτησε της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 6-1 στη Σερβία (σ.σ Τόπολα) και προκρίθηκε στους «8» του Europa Conference League.

Οι ερυθρόλευκοι, έστησαν πάρτι στην Τόπολα και με μια επική ανατροπή (σ.σ είχαν χάσει 4-1 στο πρώτο παιχνίδι) έφτασαν σε μια τεράστια πρόκριση. Στην πρόκριση του αιώνα! Μια πρόκριση που μόνο ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πάρει. Μόνο ο Θρύλος του ελληνικού και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Γλέντι στήθηκε στο Πασαλιμάνι με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να ζουν το όνειρο μετατρέποντας τη νύχτα… σε μέρα.

Το in στο αεροδρόμιο – Κόκκινη έκσταση στο «Ελ. Βενιζέλος»

Η μεγάλη γιορτή συνεχίστηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος περιμένοντας την αποστολή του Ολυμπιακού.

«Δεν είμαστε καλά, δεν έχουμε μυαλό…»

Είναι φορές που όντως η φαντασία δεν φτάνει για να περιγράψει τη πραγματικότητα. Και απόψε στα σύνορα της Σερβίας με την Ουγγαρία, στην πινέζα με το όνομα Μπάτσκα Τοπόλα, ο Ολυμπιακός όχι απλώς συναντήθηκε με αυτό το μοναδικό φαινόμενο, αλλά το προκάλεσε με τρόπο που δεν κατάφερε ποτέ στην ευρωπαϊκή ιστορία του.

Η βραδιά τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο, με μια μεγάλη πρόκριση είπε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μιλώντας για τη σπουδαία πρόκριση του Ολυμπιακού και τις μεγάλες δυνατότητες που έχει η ομάδα του.

Την πρόκριση των Ερυθρόλευκων σε προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 1999, πανηγυρίζουν οι οπαδοί τους.

Το έπος που έγραψε η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη Σερβία, πετυχαίνοντας κάτι που πριν από την έναρξη του αγώνα έμοιαζε με θαύμα, αξίζει το ξενύχτι.

tanea.gr

Ετικέτες: