Ο Σύλλογος Ξυλορακέτας Σύρου έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Νέοι στόχοι για το 2018

Ο Αθλητικός Όμιλος Ξυλορακέτας Σύρου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στην παραλία της Βάρης, όπου και ο χώρος άθλησής του.

Ανταλλάχθηκαν ευχές μεταξύ των μελών του Ομίλου, αλλά και των φίλων ου αθλήματος, με την ελπίδα και την ευχή, ο καινούργιος χρόνος, να είναι καλύτερος και πιο δημιουργικός. 

Αναφέρθηκε, ότι βασικοί στόχοι του συλλόγου, ήταν και είναι η προσέλκυση νεαρών αθλητών, αλλά  και η ποιοτική και αγωνιστική αναβάθμιση του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού. Ο Σύλλογος της Σύρου διαθέτει αθλητές με πολύ μεγάλη εμπειρία, αλλά και διαθέτει έναν πάρα πολύ καλό αγωνιστικό χώρο στην παραλία της Βάρης, με σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό. Γι’ αυτό έκανε έκκληση προς τους γονείς και κηδεμόνες των νέων, να εμπιστευτούν τα παιδιά τους στο σύλλογό της Ξυλορακέτας, διότι η εξάσκησή τους γίνεται δωρεάν και τα παιδιά τους μόνο καλά έχουν να απολαύσουν.

Έγινε επίσης από τον Πρόεδρο του συλλόγου Κωνσταντίνο Δαφνά, μία σύντομη αποτίμηση των πεπραγμένων για το έτος 2017, που ήταν θετικά, αλλά ταυτόχρονα αναφέρθηκε και στον ήδη προγραμματισμό που έχει γίνει για το 2018.

Ο Σύλλογος Ξυλορακέτας Σύρου, αλλά και ο κ. Δαφνάς ευχαρίστησαν ιδιαίτερα το Δήμο Σύρου - Ερμούπολης και όλους όσους προσέφεραν ηθική, υλική και οικονομική υποστήριξη, για τον σκοπό και το έργο του συλλόγου.

Τέλος ο κ. Δαφνάς ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, πρόοδο, καλές επιδόσεις και επιτυχίες σε όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου.