Στον Φοίνικα την Κυριακή το πρωί πραγματοποιήθηκε αγώνας δρόμου

«Finikas Run»

Την Κυριακή το πρωί πραγματοποιήθηκε στον Φοίνικα ο αγώνας δρόμου με την επωνυμία «Finikas Run”. Διοργανωτές του αγώνα ήταν ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης, η Τοπική Κοινότητα Φοίνικα και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος – Δρομείς Σύρου. Κατά τη διάρκεια των αγώνων πραγματοποιήθηκαν διαδρομές των τριών (3) και έξι (6) χιλιομέτρων. Ενώ υπήρχα και παράλληλοι αγώνες παιδιών 100μ. (για παιδιά προσχολικής αγωγής), 200μ.(για παιδιά Α’ και Β’ Δημοτικού), 350 μ. (για παιδιά Γ’ και Δ’ Δημοτικού), και 700 μ. (για παιδιά Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού).

Τώρα όσον αφορά τις συμμετοχές των αθλητών αυτές ήταν μειωμένες, καθώς τόσο στους άνδρες και τις γυναίκες, όσο και στα παιδιά δεν υπήρχε η συμμετοχή των προηγούμενων ετών.

Αυτό μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε αφού η εικόνα του Φοίνικα δεν θύμιζε σε τίποτα παρόμοιες προηγούμενες διοργανώσεις.

Από εκεί και πέρα οι διοργανωτές είχαν ετοιμάσει ξύλινα ενθύμια τα οποία τα κρεμούσαν μικροί και μεγάλοι στους αθλητές την ώρα του τερματισμού. Οι εθελοντές που υπήρχαν προσπάθησαν να κρατήσουν την ροή των οχημάτων, αφού την ώρα που οι αθλητές έφταναν στο σημείο του τερματισμού έκοβαν την κυκλοφορία.  

Ετικέτες: