Με επιτυχία η συμμετοχή των Συριανών αθλητών στο Athens Throwdown

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα CrossFit “Athens throwdown”. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο κλειστό του Tae kwon do και έλαβαν μέρος περίπου 1100 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες. Η Σύρος δεν θα μπορούσε να λείψει από μία τόσο μεγάλη γιορτή και με τέσσερις συνολικά αθλητές από τον Αθλητικό Σύλλογο Σύρου Capital Box έλαβε μέρος. Θα πρέπει στο σημείο αυτό να τονίσουμε πως ο εν λόγω αγώνας ήταν για πρώτη φορά υπό την αιγίδα της Crossfit.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος οι αθλητές από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κατάφεραν να διακριθούν. Ο Νίκος Ρούσσος και ο Αντώνης Πρίντεζης αγωνίστηκαν στην κατηγορία Scaled men και ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους στην 13η και 16η θέση αντίστοιχα. Στην κατηγορία αυτή αγωνίστηκαν 160 αθλητές από διάφορες περιοχές του κόσμου.

Η Άννα Γιανναδάκη αγωνίστηκε στην κατηγορία Scaled women και βρέθηκε στην 18η θέση σε σύνολο 80 αθλητριών.

Τέλος, μεγάλη ήταν η διάκριση για την ομάδα SavaGes, όπου αθλητές της ομάδας αγωνίστηκαν στην κατηγορία Scaled Team και ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους στην 10η θέση, από τις 96 που έλαβαν μέρος. Θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ πως η ομάδα SavaGes ήταν η τρίτη καλύτερη Ελληνική συμμετοχή και σ’ αυτή ήταν οι: Νίκος Κουμπαράκης, Μάριος Ηλιάδης και Μαρία Ζάχου.