Ο Όμιλος Inner Whell Σύρου βραβεύει τον Γιώργο Πρίντεζη

Σήμερα το βράδυ στις 20:30 στην αίθουσα “Ball Room”, ο Όμιλος Inner Wheel Σύρου, θα τιμήσει τον Συριανό καλαθοσφαιριστή του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού Γιώργο Πρίντεζη.

Η είσοδος για την εκδήλωση είναι 12 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν στη “Στέγη Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου”. Τη βραδιά θα πλαισιώσει με μουσική ο Πέτρος Παλαιολόγος.

Στις 3 Ιουλίου θα τον τιμήσει ο Δήμος

Οι τιμητικές διακρίσεις για τον Συριανός διεθνή δεν σταματούν εδώ, καθώς ο Δήμος θα κάνει πράξει – έστω και καθυστερημένα – την απόφασή του να τιμήσει τον Πρίντεζη. Η βράβευση αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουλίου, σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Συγκεκριμένα ο Πρίντεζης διοργανώνει ένα φιλικό παιχνίδι, του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν στους Νεφροπαθείς Σύρου και στο Γηροκομείο του Αγίου Παντελεήμονα. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό αθλητικό κέντρου του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης “Δημήτριος Βικέλας”. Στο φιλικό αυτό παιχνίδι θα δώσουν το παρών και πέντε συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, όπου πριν λίγο καιρό αναδείχθηκαν δις πρωταθλητές Ευρώπης. Οι έξι παίκτες του Ολυμπιακού είναι: Κώστας Παπανικολάου, Βαγγέλης Μάντζαρης, Κώστας Σλούκας, Δημήτρης Μαυροειδής, Δημήτρης Κατσίβελης και φυσικά ο Γιώργος Πρίντεζης. Οι παίκτες του πρωταθλητή Ευρώπης θα αντιμετωπίσουν μία επίλεκτη ομάδα από τη Σύρο. Βέβαια, το ωραίο θα ήταν αυτοί οι παίκτες να χωριστούν μεταξύ τους ώστε να προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερο θέαμα στους θεατές που θα βρεθούν στην εξέδρα του κλειστού γυμναστηρίου.