Η Ερμούπολη επικράτησε δις του Άρη Σύρου σε αγώνες για τις κατηγορίες των κορασίδων και των εφήβων

Διαφήμισαν το μπάσκετ οι έφηβοι

  • Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, 2016 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 8 Δεκ. 2016 - 17:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ισάριθμες νίκες σημείωσε ο Α.Ο. Ερμούπολης απέναντι στον Άρη Σύρου επικρατώντας με 8-102 στις Κορασίδες και 66-79 στην κατηγορία των Εφήβων. Στο πρώτο ματς που διεξήχθη στο κλειστό Α.Κ.Δ.Ε., οι περσινές πρωταθλήτριες δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα από την αρχή του αγώνα και  κατάφεραν να κερδίσουν εύκολα την τυπικά γηπεδούχο ομάδα. Με αυτή την νίκη παρέμειναν πρώτες στον όμιλο και έδειξαν για άλλη μια φορά πως είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Από την άλλη πλευρά τα κορίτσια του Άρη Σύρου έπαιξαν απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο κι αν και έχασαν το ματς… κέρδισαν πολλές εμπειρίες για το μέλλον.  

Στο επόμενο ματς, οι περσινοί πρωταθλητές, οι έφηβοι του Α.Ο. Ερμούπολης κέρδισαν σε ένα ενδιαφέρον ματς τον Άρη Σύρου με διαφορά 13 πόντων (66-79). Ο Α.Ο. Ερμούπολης μπήκε δυνατά στο ματς, αλλά δεν μπορούσε να πάρει διαφορά ασφαλείας καθώς οι γηπεδούχοι έβρισκαν τις απαντήσεις συνήθως έξω από την γραμμή των 6.75.

Από την δεύτερη περίοδο και μετά η άμυνα των πρωταθλητών έσφιξε κι άλλο και με σωστή κυκλοφορία της μπάλας οι παίχτες του Ανδρέα Μαύρου, κατάφερναν να βρουν ελεύθερα σουτ από την περιφέρεια καθώς και κάτω από την ρακέτα. Με αυτό τον τρόπο κατάφεραν να μεγαλώσουν σιγά - σιγά την διαφορά. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Α.Ο. Ερμούπολης να εξασφαλίσει μια διαφορά ασφαλείας και το τελικό σκορ με το σφύριγμα της λήξης της κόρνας να έχει διαμορφωθεί στο 66-79.  

 

Α.Ο. ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ - Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ: 8-102 (Κορασίδες)

Δεκάλεπτα 0-27, 3-21,3-27,2-27.

Α.Ο.ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ:  Βουτσίνου Μ.2, Καβρουλάκη Γ.,Βασάλου Α.2,Κοπανιτσάνου Α., Ρούσσου Μ.,Δεναξά Α.Μ.,Ρούσσου Α.,Αγγελίκα Μ.,Ντάφου Κ.1, Μαυρή Χ., Καραμολέγκου Ε.,Τσαγκλιώτη Ε.3(1).

Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ: Φρέρη -Παναγιωτίδου Ε.10,Κοτσιπετσίδου Μ.19, Σιδηρά Κ.6,Γρηγοριάδου Ε., Τζαβάρα Μ.24, Βρούτση Σ.4, Τουντόσε Α.Μ.13, Μίμογλου Γ.,Ρίζου Κ., Συργιάνη Α.16, Γρηγοριάδου Ε.,Ρούσσου Φ.10.

 

Α.Ο.ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ - Α.Ο.ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ 66-79 (Έφηβοι)

Δεκάλεπτα 19-21, 15-20, 16-17, 16-21.

Α.Ο. ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ: Πολίτης Β.27(4),Κωστόπουλος Δ.5(1),Ερμίδης Λ.,Καπέλλας Ι.6(1), Νανούσης Ν.,Παχής Γ.2, Μάνης Α.12(2), Ξένος Ο.11, Χατζαντώνης Ι.,Φωστέρης Δ.,Ξαγοράρης Ι.3,Πρίντεζης Π.

Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ: Τάκος Δ.,Σαβρακίδης Β.18(6),Λειβαδίτης Α.27,Σαμψωνίδης Ν.,Αρμακόλας Γ.11(1), Τσιργής Α.,Μαρινάκης Ν.,Μίμογλου Γ.9,Ζουλουφός Μ.,Πνούσης Δ.,Βουτσίνος Φ.14,Νικολακόπουλος Α.

 

Εσωτερικό τουρνουά από τον Άρη Σύρου

Πιστός στο ραντεβού του για 5η συνεχόμενη χρονιά, ο Άρης Σύρου διοργανώνει εσωτερικό τουρνουά μπάσκετ για τα τμήματα των ακαδημιών του.

Το εσωτερικό πρωτάθλημα της ομάδας ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα και η χαρά των παιδιών, που δεν έχουν την ευκαιρία για παιχνίδια αφού δεν προβλέπεται πρωτάθλημα γι’ αυτές τις ηλικιακές κατηγορίες, ήταν έκδηλη στα πρόσωπά τους.

Το τουρνουά των ακαδημιών θα συνεχιστεί καθ' όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς (μέχρι τέλη Μαΐου).

Στόχος αυτού του τουρνουά είναι να δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής σε αγώνες στη διάρκεια ολόκληρης της αγωνιστικής περιόδου στους μικρούς αθλητές του συλλόγου, για τους οποίους δεν έχει προβλεφθεί λόγω της ηλικίας τους επίσημη αγωνιστική δραστηριότητα.