Μέσα στα φαβορί για την άνοδο αναμένεται να είναι η ομάδα της Νάξου μετά τις τελευταίες κινήσεις της

Ο Αλέξης Καρατζάς είναι ο νέος προπονητής του Πανναξιακού ΑΟΚ

Η διοίκηση του Πανναξιακού μετά την πετυχημένη χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αποφάσισε να ανεβάσει τον πήχη και να διεκδικήσει τη νέα σεζόν ακόμη και την άνοδο. Οι Ναξιώτες κινήθηκαν άμεσα και τα βρήκαν σε όλα με έναν από τους καλύτερους προπονητές της Ελλάδας, τον Αλέξη Καρατζά. Ο κ. Καρατζάς, αν και μικρός σε ηλικία, έχει καταφέρει να γράψει τη δική του ιστορία και ταυτόχρονα να κάνει τον Πανναξιακό πόλο έλξης, αφού πολλοί αθλητές θέλουν να γίνουν… κάτοικοι Νάξου.

Τώρα να θυμίσουμε πως ο Πανναξιακός μπήκε την τελευταία στιγμή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και πολλοί ήταν αυτοί που πίστευαν πως δεν θα κατάφερνε να σωθεί. Η ομάδα της Νάξου όχι μόνο το κατάφερε, αλλά πραγματοποίησε μία αξιοπρεπή πορεία που πολλοί σύλλογοι ζήλευαν.

Τώρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά καθώς χρόνος υπάρχει αρκετός και οι διοικούντες θέλουν να κάνουν προσεκτικές κινήσεις, που θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, με στόχο να διεκδικήσει με αξιώσεις ακόμη και την άνοδο στην Β’ Εθνική.

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Καρατζάς όπως αναφέρουμε παραπάνω έχει γράψει τη δική του ιστορία στο χώρο του μπάσκετ. Έχει ένα επιτυχημένο βιογραφικό, καθώς στο πρόσφατο παρελθόν έχει απασχολήσει το πανελλήνιο με την ομάδα μοντέλο που είχε φτιάξει στην ΦΕΑ, την οποία ανέβασε από τη Β' ΕΣΚΑ στην Elite League. Ο Έλληνας τεχνικός, εκτός από την ΦΕΑ έχει εργαστεί σε Εκάλη, Πεντέλη, Σπόρτιγκ, Μαρούσι και Ιωνικό ΝΦ.

 

Οι τρεις πρώτες μεταγραφές  του Πανναξιακού

 

Ο Πανναξιακός εκτός από το κομμάτι της τεχνικής ηγεσίας έτρεξε ακόμη και αυτό των μεταγραφών. Βέβαια στο άκουσμα της συμφωνίας του Πανναξιακού με τον Αλέξη Καρατζά πολλοί αθλητές θέλουν να ταξιδέψουν στην Νάξο και να αγωνισθούν εκεί. Τα πρώτα ονόματα που έχουν συμφωνήσει προφορικά είναι ο Λευτέρης Καραλευθέρης, ο Εμμανουέλ Γκοντγοΐν  και ο Γιώργος Στόιτσης.

Ο Λευτέρης Καραλευθέρης είναι 26 ετών και έχει ύψος 1,75. Αγωνίζεται ως γκαρντ και ήταν εκ των κορυφαίων αθλητών στο περσινό πρωτάθλημα της Elite League, έχοντας 15,6 πόντους, 4,9 ριμπάουντ και 4,6 ασίστ με την ΦΕΑ. Ο παίκτης ακολουθεί όπως φαίνεται τον κ. Καρατζά, καθώς θα συνεργαστεί μαζί του για 7η συνεχή χρονιά.

Ο Εμμανουελ Γκόντγουϊν είναι 23 ετών και έχει ύψος 178 εκατοστά. Ο 23χρονος γκαρντ αγωνίστηκε με επιτυχία τα δυο τελευταία χρόνια στην Ελευθερία Μοσχάτου, έχοντας 13 πόντους ανά αγώνα, ενώ ήταν εκ των βασικών της ομάδας του Γιώργου Σίμου. Η Ελευθερία Μοσχάτου να θυμίσουμε πως έφτασε έως τον τελικό ανόδου στον 3ο όμιλο.

Τέλος, τα χρώματα του Πανναξιακού θα φορά, όπως όλα δείχνουν, ο Γιώργος Στόιτσης, Ο 24χρονος φόργουορντ πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με την Μελίκη, έχοντας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής 22 πόντους ανά αγώνα, όντας ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας.