Δύο νέους παίκτες ανακοίνωσε ο ΑΠΑΣ Τα Φανάρια

  • Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου, 2023 - 06:30
  • /   Eνημέρωση: 14 Σεπ. 2023 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ο ΑΠΑΣ Τα Φανάρια ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και με θετικά αισθήματα επέστρεψε στο νησί της Νάξου. Ταυτόχρονα, η ομάδα από την Ορεινή Νάξο έπαιξε με τους Κρόνο Αγίου Δημητρίου, Εθνικό Πειραιά και Πρωτέα Βούλα.

Ταυτόχρονα, η διοίκηση της ομάδας με την επιστροφή των αθλητών στη Νάξο με επίσημη ανακοίνωσή της έκανε γνωστή τη συμφωνία της με δύο νέους παίκτες.

Αρχικά στον ΑΠΑΣ Νάξου θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Νικόλα Γκιγκαούρι. Ο γεννηθείς το 2004 PF/C, έχει ύψος 2,07μ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΠΑΟΚ όπου αγωνίστηκε μέχρι το εφηβικό! Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ερμή Σχηματαρίου και στην Καλαμάτα BC. Επίσης, είναι  διεθνής με την εθνική ομάδα (U18) της Γεωργίας.

Επίσης, παίκτης της ομάδας της Ορεινής Νάξου είναι και ο Κώστας Φιλοξενίδης. Ο γεννηθείς το 2003 guard, έχει ύψος 1,98μ. Ο ΚΑΟ Χαλκιδικής και η ΧΑΝΘ ήταν οι ομάδες στις οποίες ανέπτυξε το ταλέντο του, αγωνιζόμενος στα τμήματα υποδομής και στις ανδρικές ομάδες των δύο συλλόγων.

Οι εμφανίσεις του, τον οδήγησαν στο Λαύριο – Megabolt όπου κατέγραψε συμμετοχές στην Α’1 και στο Champions League!

Τέλος, την περσινή αγωνιστική περίοδο ο νέος παίκτης του ΑΠΑΣ  αγωνίστηκε στην Elite League με τον Ερμή Σχηματαρίου!

 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΑΣ

Ο ΑΠ.Α.Σ. Νάξου «Τα Φανάρια» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νικόλα Γκιγκάουρι.

Ο γεννηθείς το 2004 PF/C, έχει ύψος 2,07μ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΠΑΟΚ όπου αγωνίστηκε μέχρι το εφηβικό! Στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Ερμή Σχηματαρίου και στην Καλαμάτα BC.

Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα (U18) της Γεωργίας!

Καλωσήρθες Νικόλα! Σου ευχόμαστε καλή χρόνια με υγεία, συλλογικές και ατομικές επιτυχίες!

Ο ΑΠ.Α.Σ. Νάξου «Τα Φανάρια» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κώστα Φιλοξενίδη.

Ο γεννηθείς το 2003 guard, έχει ύψος 1,98μ. Ο ΚΑΟ Χαλκιδικής και η ΧΑΝΘ ήταν οι ομάδες στις οποίες ανέπτυξε το ταλέντο του, αγωνιζόμενος στα τμήματα υποδομής και στις ανδρικές ομάδες των δύο συλλόγων.

Οι εμφανίσεις του, τον οδήγησαν στο Λαύριο – Megabolt όπου κατέγραψε συμμετοχές στην Α’1 και στο Champions League!

Πέρυσι αγωνίστηκε στην Elite League με τον Ερμή Σχηματαρίου!

Υπήρξε μέλος των “μικρών” εθνικών ομάδων και αναδείχθηκε μέλος της καλύτερης πεντάδας στο Ευρωπαϊκό «Τουρνουά Φιλίας» U15 το 2018.

Καλωσήρθες Κώστα! Σου ευχόμαστε καλή χρόνια με υγεία, συλλογικές και ατομικές επιτυχίες!

Η Νάξος παίζει μπάσκετ!

 

Ετικέτες: