Ιστορική νίκη σημείωσαν οι άνδρες του Παμμηλιακού

Την πρώτη νίκη στην ιστορία του σημείωσε ο Παμμηλιακός στο πρωτάθλημα των ανδρών, καθώς η ομάδα του κ. Τσίμα επικράτησε του Α.Ο. Πάρου με 61-55.

Με το παιχνίδι αυτό έκλεισε ουσιαστικά και ο κύκλος του πρωταθλήματος των ανδρών, καθώς το ματς ήταν σε εκκρεμότητα. Έτσι ο Παμμηλιακός έκλεισε τη χρονιά με χαμόγελα, καθώς πήρε την πρώτη του νίκη.

Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, το παιχνίδι είχε έναν καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοικτά και χωρίς σκοπιμότητες.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα εντός αγωνιστικού χώρου και κατάφεραν να προηγηθούν στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου με 12-20.

Από εκεί και πέρα, ο Παμμηλιακός ανέβασε την απόδοσή του και άρχισε τη δική του… αντεπίθεση. Αρχικά, έφερε… τούμπα το ματς και πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με τρεις πόντους (30-27). Η αντεπίθεση είχε διάρκεια, καθώς οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και στην τρίτη περίοδο. Μάλιστα, στο δεκάλεπτο αυτό κατάφεραν να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τη διαφορά και να φτάσουν στο +11 (49-38). Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο, η Πάρος προσπάθησε να μπει και πάλι στο ματς, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει τη διαφορά στο -6. Ο Παμμηλιακός πήρε το πρώτο του ροζ φύλλο αγώνα και ταυτόχρονα κρίνει πως η χρονιά ήταν  πετυχημένη, καθώς έβαλε τις βάσεις για μία δυναμική συνέχεια.

Η ανακοίνωση του Παμμηλιακού

«Με την πρώτη της νίκη σε επίσημο παιχνίδι ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Ανδρική μας ομάδα.
Στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς απέναντι στον ΑΟ Πάρου η ομάδα μας που ήταν τυπικά γηπεδούχος επικράτησε με 61-37.
Δεκάλεπτα: 13-8, 24-16 (ημ.), 43-26, 61-37.
Παμμηλιακός: (Τσίμας): Ψαθάς 8,Συριάκης, Ζούλιας Ν., Παπαδημητρίου 3 (1), Ζούλιας Μ. 4, Μακρινός, Χατζηιωαννίδης 3, Βουράκης 11, Ζούλιας Μιχ. 6, Κυπραίος 8, Πρεβενάς, Αθηναίου 10 (2), Μωραΐτης 8.
Η διοίκηση του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο για την προσπάθεια που κατέβαλλαν.
Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης χρονιάς, κρατάμε την προσπάθεια και συνεχίζουμε με στόχο να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο σε όλα τα επίπεδα.
Καλό καλοκαίρι...»

 

Παμμηλιακός – Α.Ο. Πάρου 61-55

Διαιτητές: Καλαβρός - Σαμοθρακής.

Δεκάλεπτα: 12-20, 30-27 (ημ.), 49-38, 61-55.

Παμμηλιακός: (Τσίμας): Ψαθάς 8,Συριάκης, Ζούλιας Ν., Παπαδημητρίου 3 (1), Ζούλιας Μ. 4, Μακρινός, Χατζηιωαννίδης 3, Βουράκης 11, Ζούλιας Μιχ. 6, Κυπραίος 8, Πρεβενάς, Αθηναίου 10 (2), Μωραΐτης 8.

Α.Ο. Πάρου: (Παλαιοχωρίτης): Ρούσσος 3 (1), Βρεττός, Βιώνης 5, Παντελαίος 2, Βαγιόπουλος 2, Μαρούδας, Ραγκούσης,  Αραβαντινός 23, Βλάσι 20 (6), Παντελαίος Ν., Σαλμαντάνι, Σεϊτ

Ετικέτες: