Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των αθλητών του Ν.Ο. Σύρου στη Χειμερινή Ημερίδα Ορίων

Κέρδος οι πολύτιμες εμπειρίες

Η Αγωνιστική Ομάδα Κολύμβησης του ΝΟ Σύρου πήρε μέρος στην Χειμερινή Ημερίδα Ορίων που διοργάνωσε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΚΟΕ).

Η Ημερίδα διεξήχθη σε δύο κολυμβητήρια (Πειραιά/ Α-Β Όμιλος &– Ν. Σμύρνης / Α-Β Όμιλος) για την άρτια πραγματοποίηση την διοργάνωσης αφού οι συμμετέχοντες σύλλογοι ήταν 56 στο σύνολο τους και οι αθλητές 1200.

Ο ΝΟΣ έλαβε μέρος στον Β’ Όμιλο του Παπαστράτειου Εθνικού κλειστού κολυμβητήριου Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ» με τριμελής αποστολή (2 αθλητές – 1 προπονήτρια)

Με δύσκολες συνθήκες πραγματοποιήθηκε η προετοιμασία των δύο αθλητών, κόντρα στις κρύες μέρες του χειμώνα και την χαμηλή θερμοκρασία του νερού, καθώς το Δημοτικό κολυμβητήριο του νησιού παραμένει κλειστό.

Να σημειωθεί ότι οι αθλητές του Ομίλου είχαν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στην Ημερίδα από τους Κολυμβητικούς αγώνες του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, «ΒΙΚΕΛΕΙΑ 2019» καθώς και την συμμετοχή τους στο «6Ο τρόπαιο του Νηρέα Χαλανδρίου».

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, μπορεί να μην εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για την φετινή χρονιά, όμως ικανοποίησαν με την προσωπικής του βελτίωση και επέστρεψαν στην βάση τους έχοντας στις αποσκευές τους αρκετές εμπειρίες. Μάλιστα οι επιδώσεις τους ήταν τόσο καλές που ήταν αρκετά ψηλά στη σχετικά λίστα της χώρας και κυρίως στα αγωνίσματα που συμμετείχαν.

Αποστολή του ΝΟ Σύρου:

Αθλητές:

Ξαγοράρης Αντώνης

 Χάσπαρης Στέφανος

Προπονήτρια:

Κρητικού Ράνια

Ετικέτες: